Cum se face trafic fara nimic

Azi tot de prin blogosfera adunate. Pitzipoanca.org a dat tot traficul unui kkt de blog, care are doar titlul. O manevra desteapta. Probabil ca cine care are acel blog a platit sanatos si daca se va hotara sa-si faca maine blog, are deja traficul facut si e pe locul 5 in top blog in trafic. Pitzipoanca de tot rasul. Mai bine nu punea nimic si era mai bine. Apropo, Trafic.ro cum aprobati voi rahaturile astea de siteuri?

10 păreri la “Cum se face trafic fara nimic

 1. Sorin Autor articol

  Pai da tot traficul din Pitzipoanca fuge la asta, care nu are nimic. Garantez ca maine asta va da drumu la blog si deja e mare smecher. Pulifrici

 2. tigeraxe

  Ia uite ca eu acum vad: „Vi se pregateste un site” 😀
  Si cand am intrat eu cica era un manelar obsedat de Salam. Ce inseamna strategie. Si-a luat ala intr-o zi comentarii cu galeata. Locul 5 in Trafic.

  LE: De fapt nu era doar titlul. Cand a facut public pitzipoanca linkul, pe blog erau scrise 3 articole in stil provocator, adica cu multe greseli multe de ortografie(mult prea multe), unde autorul idolatriza manelele si pe salam.

 3. Sorin Autor articol

  @tigeraxe lasa comentariile. Pitzipoanca trimite de 2-3 zile cam 7000 unici trafic:). Frumoasa strategie nu?

 4. Tamara

  Are umor, are idei, unde e problema? Daca tie nu iti place, nu inseamna ca nu e scris bine. Sau ca altora nu le place. Stii vorba aia, nu te caci in gusturile omului 🙂
  O seara buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *