1
Iul
2011

Cum se organizează un party perfect?

Vă spuneam zilele trecute că-l susţin pe DJ Luka (votaţi) în lupta pentru titlul de Tuborg Party Manager. Promoţia se va încheia la data de 31.08.2011, inclusiv. Perioada de înscriere în competiţie este până la 10 iulie 2011.

Acum să vedem ce înseamnă un party reuşit. Din propriile experienţe, vă spun că nu este uşor să organizezi o petrecere de succes. Chiar dacă, teoretic, înseamnă distracţie şi voie bună, practic e cale lungă până la party-ul perfect.

Eu vin cu ceva idei şi voi le completaţi:
– Locaţia trebuie aleasă în funcţie de numărul invitaţilor.
– În funcţie de anotimp, trebuie aleasă climatizarea. Vara prefer petrecerile în aer liber sau în locuri foarte bine ventilate. Iarna prefer distracţiile în locuri închise, dar nu foarte călduroase. Dacă sunt mulţi invitaţi, atmosfera se încinge şi la propriu!
– Băutura trebuie să fie rece, dar nu să-mi îngheţe gâtul. Plus că dacă este prea rece, nici gust nu mai are. La fel şi atunci când e caldă.
– Berea trebuie ţinută la rece şi atenţie să nu fie agitată.
– Dacă este whisky, trebuie să fie şi cuburi de gheaţă. Ştiţi lecţia de la Băsescu – „turnaţi whisky până când cuburile de gheaţă încep să plutească”
– Dacă se serveşte tequila, neapărat trebuie şi lămâie. Tequila fără lămâie este ca mâncarea fără sare.
– Muzica trebuie aleasă în funcţie de specificul petrecerilor. Căutaţi să nu insistaţi prea mult pe muzica de intro. Nu insistaţi mult pe techno house şi acelaşi bit. Căutaţi să mulţumiţi pe toată lumea şi asta o faceţi uşor cu hiturile momentului (fără manele). Dj-ul trebuie ales cu atenţie pentru că el contribuie foarte mult la succesul unei petreceri. La un party privat restrâns, merge şi puţină populară, o sârbă, horă, în funcţie de cei prezenţi.

Voi mai cunoaşteţi trucuri pentru petreceri reuşite?

You may also like

Votaţi Dj Luka
Tuborg Party Manager – se caută manager de party

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Off-Road Adventure România – #IE9Camp

A doua zi de #IE9Camp a continuat cu 2 prezentări ţinute de Tudor Galos, o mică escapadă off road pe...

Închide