17
Aug
2009

Cum se pune ţara la cale!

În plin an electoral, când toata lumea se pregăteşte de alegerile prezidentiale 2009, au început şi inevitabilele atacuri politice. A picat Ritzi, urma Udrea, dar se pare că planurile au fost dejucate prin înregistrarea de mai jos. Ni se demonstrează cum se pune ţara la cale şi cum se prezintă politicienii fără teme nefăcute. Ruşinică!

Nu-i iau apararea doamnei Udrea, nu o suport şi nu cred că va ridica turismul în România (cu toate că se vor cheltui milioane de euro), dar nici să beneficieze de executări mişeleşti nu vreau. Poate că a facut şi ea prostii prin minister, dar să începi să inventezi tot felul de acuzaţiica la adresa ei, mi se pare aiurea…Oare câţi politicieni sau oameni de rând n-au suferit in urma acestor înţelegeri?

Lakatos Peter: Ştiţi cum trebuie să acţionăm, deci dacă nu reuşim să punem în evidenţă fapte de natură penală care să o incrimineze şi să intre şi DNA-ul sub o formă de autosesizare…
Aura Vasile: Ca în cazul Ridzi.
Adriana Săftoiu: Cum aţi făcut şi plângere penală.
Lakatos Peter: Dacă nu reuşim acest lucru, nu vom face mare brânză.

Mai sus este un citat extras de Subiectiv şi filmuleţul este preluat de la Zoso.

Şi, ca o concluzie la ce s-a întâmplat, sunt sigur că nu vor face mare brânză, ba mai mult şi-au cam luat-o peste scăfârlie prin scăparea acestei înregistrări în presă.

Update: Se pare că am avut dreptate. Udrea face plângere penală împotriva membrilor comisiei care apar în înregistrare…Tanana şi începe „răzbelul”.

You may also like

Va ajunge Geoană preşedinte interimar?
Traian Băsescu preşedinte
Rezultatele exit-poll-urilor la 21.00
Votat 2009 – 6 decembrie

2 Responses

  1. Deja s-au cheltuit cateva milioane de euroi pana acuma cu spalatul asta de bani . Nici vorba de promovare a turismului , mai degraba a platit elenuca cateva sute de mii de euro pentru campanii pro udrea la unele trusturi .

  2. Dee

    Perfu… n-ai de unde sa sti… doar instanta se poate pronunta pt vinovatia sau nevinovatia ei…. noi toti am fost intoxicati cu diverse mesaje partinitoare de catre media…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
La Tango în Parcul Kiseleff

Cei care au organizat volei pe nisip în faţă la Ateneu, s-au gândit că e bine să facem mişcare mai...

Închide