26
Mai
2015

Cumperi online şi plăteşti cu credit online-online

Nu de puţine ori am simţit nevoia să comand online un anumit produs, dar nu aveam banii necesari. Am căutat să plătesc printr-un credit, dar procesul cam anevoios şi de multe ori nu era online. Adaugi produsul în coş, faci solicitare pentru credit şi te trezeşti că trebuie să mergi la sediul creditorului sau la magazin să semenzi actele. Păi şi unde mai e satisfacţia de a comanda online? Aşa că am abandonat coşul cu ideea să fac rost de bani şi aşa am ajuns să nu mai cumpăr acel produs, iar timpul a trecut şi nevoile s-au schimbat. Sunt o persoană care mă răzgândesc repede în privinţa achiziţionării unui produs dacă întâmpin dificultăţi în paşii de comandă.

Credius vine pe piaţă cu un serviciu de creditare numit online-online. Accentul este pus pe ideea că totul se desfăşoară online, rapid şi fără complicaţii.

Această tehnologie permite efectuarea cumpărăturilor online prin intermediul creditului online într-o manieră unde cumpărarea se realizează 100% online și finanțarea prin credit se acordă 100% online, ambele având loc simultan.

Sunt magazine care au implementat acest serviciu de la Credius şi funcţionează în felul următor: comanzi online un produs; completezi formularele pentru credit online-online şi trebuie să trimiţi o poză a actului de identitate, care poate fi făcută chiar şi cu un smartphone sau tabletă; primeşti un răspuns în 60 de minute, iar produsul este livrat simultan cu actele pentru aprobarea creditului. Procesul este 100% online. Trebuie doar să completezi formularele online prin care soliciţi creditul pentru a plăti produsele achiziţionate. Simplu, nu?

Acest serviciu vine în avantajul cumpărătorului pentru că totul se petrece online, fără ca aceasta să se deplaseze la un sediu, magazin etc, dar şi în avantajul magazinelor online pentru că își pot crește rata de conversie, transformând mai mulţi cumpărători potenţiali în cumpărători reali. Valoarea creditului poate varia de la 400 până la 10.000 RON, cu un termen de rambursare de la 10 până la 60 de luni, fără nici o limită de vârstă.

Nu pot spune că acesta este singurul serviciu de creditare online, dar este poate singurul care se petrece online 100% şi fără deplasări inutile.

You may also like

“Cel mai Cel”: cel mai ieftin credit rapid, cel mai rapid credit pe termen mediu şi lung
Oameni cu bun simţ
Romanii si creditele

1 Response

  1. Prefer sa comand de pe site-urile de pe care am facut-o deja si stiu ca nu intampina complicatii legate de plata online, sau aleg sa platesc ramburs, la primirea coletului. Mi se pare mult mai ok si de incredere.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
“Cel mai Cel”: cel mai ieftin credit rapid, cel mai rapid credit pe termen mediu şi lung

Creditele, băncile şi finanţele nu reprezintă punctul meu forte. Am fugit de birocraţie, contabilitate, de cretide şi de bănci, dar...

Închide