22
Iun
2012

Curiozităţi despre „Madagascar 3”

– Pentru a crea filmul de animație au fost folosite peste 120.000 de cadre individuale generate digital.

HP Z800

– Secvența impresionantă cu circul înfățișează cea mai mare și mai detaliată mulțime animată din istoria DreamWorks și conține peste 5.000 de personaje distincte. Secvența include și câteva efecte digitale speciale, precum scântei, lumini, foc, ploaie și ceață, și a necesitat 1,6 milioane de ore de randare pentru a fi creată. – Secvența Flashback încorporează efecte pirotehnice impresionante și un prim-plan detaliat al mulțimii, fiind nevoie de 2,8 milioane de ore de randare pentru crearea ei.

– În secvența în care personajele principale aleargă după tren, aproape 1.200 de euro au fost aruncați în aer.

– Profilul orașului Manhattan nu conținea inițial noua clădire World Trade Center – un angajat al studiourilor DreamWorks, originar din New York, a fost surprins când a văzut clădirea aproape terminată și le-a cerut colegilor să o integreze în animație pentru ca publicul să se bucure de arhitectura sa impresionantă.

– Genele Giei conțin 96 de linii distincte care pot fi animate.

– Alex are peste 2.000 de comenzi individuale pentru a le permite animatorilor să redea personajul în orice poziţie pe ecran.

– Fiecare personaj din scenele cu mulțimi a avut la dispoziţie trei corpuri, șase capete şi mai multe elemente de vestimentație, ajungându-se astfel la un total de 19 milioane de combinații diferite de personaje unice. Ca termen de comparație, populația orașului New York a atins abia anul acesta 19 milioane de locuitori.

– În secvența din Monaco există 2.393 de clădiri care includ 42 de modele diferite cu câte trei variații fiecare. Majoritatea clădirilor conțin și alte elemente (scaune, arbuști sau jardiniere).

You may also like

HP Folio – cel mai dulce ultrabook
Trafic.ro membru WAA
AMD scoate noi platforme pentru notebook-uri

2 Responses

  1. Sa generezi 19 milioane de indivizi unici nu e usor:D. ORicum, totul are la baza tehnologie HP de la super computere la statii grafice, servere si alte chestii…Si filmul este demential!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Bucureştiul văzut de sus

Ieri am fotografiat Bucureştiul de la etajul 15 al clădirii ING, de pe Iancu de Hunedoara. Priveliştea este superbă!

Închide