16
Oct
2008

Daca s-ar putea…

sa umblati in timp, ce ati face? Ati calatorii in viitor sa vedeti ce va pregateste, sau in trecut sa mai traiti inca o data viata?

You may also like

Noua mea temă la blog…
În News 7
Fotomodel pentru câteva ore:)
La mulţi ani copilaşi dragalaşi

5 Responses

 1. Mihai

  as merge la o agentie logo, as nota numerele apoi dau o tura in trecut sa anunt 2-3 rude despre numerele castigatoare 😉

 2. Văd că eşti melancolic!
  Eu dacă aş putea merge în timp m-aş întoarce în ziua de 22 decembrie 1989 şi aş merge la Senat şi aş intra în clădire, m-aş face senator şi m-ar durea la başcheţi!

 3. as fi tentata sa zic ca as merge in trecut. as fi tentata sa schimb anumite chestii care s-au intamplat in viata mea. l-as mai strange in brate inca o data pe tata, mi-as privi mai bine in ochi prietenii, as face alte alegeri… dar poate e mai bine sa nu mergi in trecut. si poate nici in viitor. mai bine incerci sa-ti traiesti prezentul, modelat de trecut, in asteptarea a ce va fi sa vina.

  shob´s last blog post..requiem

 4. Sincer, eu as calatorii si in trecut si in viitor, dar asta numai daca nu imbatranesc sau intineresc odata cu anii parcursii in viitor sau trecut!
  Daca nu as intinerii s-au imbatranii din cauza calatoriei in timp, atunci as merge in trecut in anii cei mai importanti in istorie sa vad cu ochii mei cum se traia atunci si cum se descopereau lucruri, iar in viitor as merge numai ca sa vad cum va devenii lumea peste ceva timp!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Unde dragoste nu e…

nimic nu e. Adevarate vorbe. Daca nu stiati, aflati acum, eu sunt singur de ceva vreme si sunt zile cand...

Închide