6
Mar
2010

Dacia Duster

Ma tot uit de cateva zile la un filmulet cu Dacia Duster, primul 4 x 4 SUV din istoria Dacia. Daca face 2 teste, la al 3-lea trebuie sa-i schimbe ceva.

Imi place forma, este desenat bine, doar ca rotile mi se par prea mici si protectia, pe sub masina, cam lasa de dorit…

P.S. – Se descurca bine la inundatiile din Bucuresti!

You may also like

Dacia Duster – cu stil
Dacia Duster în imagini
Dacia Duster

6 Responses

 1. Dacia Duster in echipare de varf, adica A/C manual, geamuri electrice, radio-CD cu Mp3, tapiterie de piele ecologica si pachetul “crom” costa doar 18.000 de euro. Mult, dupa parerea mea, pentru o masina care in nivelul maxim de echipare nu reuseste sa ofere cele 5 stele la siguranta ale altor modele, culmea, la acelasi pret.

  Nu cred ca o sa cumpere nimeni o Dacia de 18.000 de eur, baza cred ca o sa fie cea de 15.000 de euro, care ofera un motor diesel si un nivel sub medie de echipare.

  Dacia Duster reprezinta o evolutie pentru Dacia si cred ca este un progres pentru brandul acesta, insa, mai este mult pana departe.

  http://mihacom.wordpress.com/2010/03/07/dacia-duster-suv-ul-care-defapt-este-crossover/

 2. gigel

  @mihacom care alte modele la acelasi pret?? Tu vorbesti doar ca nu adormi…la duster preturile se opresc pe la 17.800, pe cand la alte modele preturile incep de la 18.00 si nu fara tractiune integrala.

 3. valeria

  Stiu ca e tardiv sa ma exprim la o jumatate de an dupa ultima postare…, dar nu mai am rabdare pana vine masina( duster laureat pe benz 4×4)…imi place la nebunie, asta dupa ce am vazut si alte marci de masini cu pret pana in 15.000 de euro, dar, va jur, ca atunci cand am vazut masina ( nu am carnet si nu ma pricep la partea tehnica), estetic vorbind, m-a vrajit si nici macar n-am stiut ca e Duster.Nici intr-o mie de ani n-as fi putut visa la o masina NOUA, repet noua, pt ca nu ma intereseaza chilotii de firma purtati de altii, de categoria asta. cumparatorii de duster nu se simt complexati de marca masinii, si-o permit (…ceea ce inseamna ca-si fac un casco, se bazeaza pe veniturile lor, nu li se lungeste nasul cand fac plinul)si, nu in ultimul rand, casa lor valoreaza mai mult decat masina….ceea ce la noi e invers, mai mult, cei mai multi nu au o casa, dar au audi cu staif.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Jocuri de societate – board games

Sunt un mare fan al jocurilor de societate si al intalnirilor de acest fel. Tin minte, cand eram copil, ca...

Închide