25
Feb
2010

Dana are nevoie de noi…

Nu pot sa fiu indiferent, nu pot sa trec cu vederea cand vad persoane cu probleme in jurul meu. Traim in Romania si toti avem probleme, nici mie nu-mi este ok, dar unii sunt la capatul puterilor si trebuie sa-i ajutam. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine, dar altii au probleme grave de sanatate si fiecare minut conteaza. Pentru ei orice ajutor este binevenit. Fie ca faceti donatii, fie ca promovati cauza, fie ca oferiti sfaturi, cautati solutii, apelati la sponsori etc, orice ajutor conteaza. Un exemplu este cazul lui Daniel Raduta. In mai putin de o luna s-au strans peste 130 000 EUR, s-au mobilizat mii de oameni, s-au facut diferite evenimente caritabile in toata tara si, cel mai important, mesajul si cazul au ajuns pana la moguli. Asta inseamna sa ne unim si impreuna sa invingem.

Astazi vreau sa va prezint un alt caz special. Este vorba de Dana, o tanara care se afla intr-o situatie disperata – in decurs de doua saptamani a primit o veste cumplita – are cancer (diagnostic confirmat atat de specialistii romani, cat si de cei din Turcia si Austria). Are o sansa sa se opereze in Austria – este programata pe 3 martie 2010 – dar stim ca viata costa bani, multi bani.

Orice ajutor este mai mult decat binevenit. Mai jos sunt conturile unde puteti sa depuneti orice suma:
titular Daniela Nicoleta Serban.
RO 15 BRDE 441 SV 94725664410 (RON) – BRD Ag Vasile Lascar
RO 07 BRDE 441 SV 94725824410 (EUR) – BRD Ag Vasile Lascar

S-au strans pana acum 25 000 EUR, dar mai trebuie. Hai, stiu ca putem sa mai facem o fapta buna!

You may also like

„Împlineşte un vis…de Crăciun”
Din suflet pentru suflete

5 Responses

  1. Imi pare bine ca exista si astfel de oameni, care sa doneze. Dar mie imi este frica ca unii ar putea face bani peste noapte din naivitatea altora. Eu nu am deplina incredere in astfel de site-uri.

  2. speedy18us – persoana aceasta lucreaza la o companie de comunicare. Sigur nu e teapa si chiar are nevoie de ajutor. Pe acest blog nu public orice mesaj de ajutor umanitar.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Arta de a fi femeie (guest post)

Post scris de Adina Necula. In decembrie anul trecut, cand Sorin m-a invitat sa realizez un guest post pentru blogul...

Închide