20
Mai
2010

Dansul pinguinului la miting – 19 mai 2010

Ieri, bucurestenii au fost cam agitati pentru ca „Fratilor, incepe revolutia!„. Revolutie care s-a dovedit a fi un miting de protest, mai exact un circ ieftin. Cateva zeci de mii de oameni, nu se stie numarul exact pentru ca oscileaza intre 20 000 si 50 000, au iesit in strada certand puterea si cerandu-si drepturile, pe buna dreptate zic eu.

Adevarul este ca Romania se afla la un pas de faliment, asa spun unii. Bani la buget nu mai sunt (si este abia mai), datoriile externe trebuiesc achitate, iar romanii trebuie sa traiasca si ei din ceva. Nu mai vorbim de ministere si sisteme ca nu intru in detalii. S-au dus vremurile bune.

Revenind la miting! Deci, se strang 30 000 de persoane pentru a scanda ofurile poporului si pentru a injura si critica actuala guvernare. Totul parea atat de serios, incat am crezut ca incepe o noua revolutie. Ceva spirite incinse au fost si cand Marcel Hoară isi facuse prezenta la studioul mobil Antena 3 din Piata Victoriei.

Si cand colo ce sa vezi! Pe la ora 13.00 sindicalistii, oamenii veniti la miting, dansau pinguineasca (Dansul Pinguinului). Deci, gata revolutia? Pai cum fratilor? Mergeti sa rezolvati niste probleme serioase si voua va arde de dans si voie buna? Sa inteleg ca a fost o zi de distractie, ati mai chiulit de la munca, o plimbare prin capitala, ceva injuraturi la adresa politicienilor si la final „bebelusele dans”? (sper ca nu se supara Carcotasii pe mine)

Credeti ca l-ati impresionat pe Basescu? Probabil ca a stat si v-a urmarit la TV, cum jucati intr-un film regizat prost. Iar la final s-a si amuzat cu dansul vostru si ascultand concertul lui CRBL.

You may also like

#rupemcartela
Greva Metrorex – comandată politic?
Grevă de avertisment la metrou – 12 noiembrie 2009
Din cauza lor suferim toţi

4 Responses

  1. eu cred ca multi au fost impinsi sa se duca acolo, nu s-au dus de buna voie, si de asta s-a ajuns la astfel de manifestatii.
    am fost acum o saptamana la finante, si am discutat cu un angajat de acolo si imi spunea la finalul unei discutii discrete, incet sa nu auda colegii: „suntem multi aici dom’le, suntem multi”
    mie imi pare rau de pensionari, si altii cu diferite ajutoare, sau pentru banii de concediu de maternitate…

  2. CRS

    suntem atat de prosti incat nici nu stiam sa ne manifestam…..sa facem un prost in care sa ne spunem of`urile……mi`e scarba de tara asta

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Prince of Persia: The Sands of Time (Video)

Prince of Persia: The Sands of Time ruleaza fin si placut. Are cam tot ce vrei de la un film:...

Închide