Desene animate

Indiferent de varsta, avem momente cand ne uitam la desene animate. Trist e ca desenele animate din prezent sunt prea violente si nu mai sunt atat de comice ca cele vechi. Desenele animate ale copilariei mele erau facute de Walt Disney si Hanna Barbera.

„DeseneleCopilariei” e singurul site pe care intru si ma simt copil. Datorita lor am revazut foarte multe desene animate. Astazi mi-au amintit de un cuplu celebru, nu e vorba de Tom & Jerry, ci de Road Runner si Wile E. Coyote. Sunt un iubitor de desene animate si chiar daca am vazut foarte multe seriale, tot Tom & Jerry raman favoritii mei. Mai nou, cei de la „DeseneleCopilariei”, au inceput sa organizeze „serata desenelor animate„. La prima intalnire n-am fost, dar cu siguranta voi merge la urmatoarele. Mi-a placut ce-am vazut.

Si acum sa revenim la cateva lucruri mai serioase. Ce ma surprinde pe mine, e faptul ca tot mai multi oameni din Romania si din afara, incep sa acuze desenele animate vechi si cer interzicerea lor, dar nici unul nu zice de cele actuale care sunt pline de violenta, limbaj neadecvat, faze interzise minorilor, multe arme de foc etc.

Mickey Mouse este soldat al satanei şi trebuie să moară – stire aparuta in iulie 2008. Cum sa consideri un personaj de desene animate un soldat al satanei, personaj care a ajuns idolul multor copii pentru ca facea fapte bune?
– Acum ceva vreme citeam pe internet cum ca cineva cerea interzicerea desenelor animate „Tom & Jerry” ca instiga copii la violenta impotriva animalelor, in special a piscilor pentru ca Tom este dusmanul lui Jerry.(nu mai gasesc stire) etc.
– Sa venim si cu o stire buna zic! Tom şi Jerry, din nou pe marile ecrane
Si acum la final, zic sa zambim putin si sa fim copii
Tom and jerry-Tee for two

Voua ce desene animate v-au placut sau va plac? Va uitati la desene animate?

5 păreri la “Desene animate

 1. Valecano

  Mi-au placut mereu desenele animate gen Johhny Quest sau Captain Planet pentru ca aveau simtul masurii cand era vorba de violenta…cu Tom&Jerry am crescut si n-ai cum sa-i uiti. Oare isi mai aminteste cineva de Minunata calatorie a lui Nils Holgerson?

 2. brontozaurel

  Hehe… zilnic sunt parte din viata mea 😀

  Doar Hanna-Barbera (fara Scooby, The Flintstones, Yogi, The Jetsons) am peste 100 DVD-uri. Cu „exceptiile” din paranteza inca vreo 100 de DVD-uri. + Disney, WB, alte studiouri… alte vreo 200 de DVD-uri.

  Ieri m-am uitat la Devlin si Kissyfur, azi ma voi uita la alte ep din Kissyfur si la Forest Friends

 3. artistu

  Eu si mandra-mea si acum ne uitam seara pe Boomerang la Tom si Jerry! DE placut foarte tare insa mi-a placut Cartea Junglei. Asta mi se pare „de referinta”! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *