7
Oct
2009

Din cauza lor suferim toţi

Din cauza unor incompetenţi suferim toţi cu mic, cu mare. Şi aici fac referire la clasa politică care nu a ştiut să-şi ţină lacomia în frâu şi a dus ţara asta undeva pe marginea unei râpe. Să va imaginaţi că România se află pe muchie de cuţit şi se înclină după cum bate vântul crizei şi al conflictelor poltice şi sociale: ne prăbuşim sau ne salvăm?.

Şi cum nu era suficient acest lucru, au inceput şi „războaiele” pentru ciolan cu manipulare de mase, anunţări de candidaturi la preşedinţie cu mare fast, promisiuni şi cuvinte frumoase, care mie îmi provoacă o mare greaţă. Să mai iau o felie de lămâie.

Luni a avut loc cea mai mare greva din ultimii 20 de ani, la care au luat parte peste 800 000 de bugetari din toată ţara. Mâine se anunţă o altă grevă, cu manifestare în faţa Guvernului, la care sunt aşteptaţi peste 20 000 de persoane, tot bugetari. Din cauza acestei manifestaţii, traficul rutier va fi restricţionat 18 ore în zona Victoriei.

Deci, incompetenţa politicienilor va scoate în stradă o masă de oameni cu moţ, gen bugetarii, şi din cauza lor vom suferi noi, locuitorii Bucureştiului, cei fără moţ. Confruntările politice sunt abia la început.

Mai jos aveţi şi programul străzilor blocate şi a rutelor ocolitoare, asta ca să înţelegeţi de ce suferim TOŢI.

* Strazile unde traficul urmeaza sa fie restrictionat sunt:
Soseaua Kiseleff, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Victoriei, strada Monetariei, Bulevardul Iancu de Hunedoara, intre Pasajul Victoriei si Piata Victoriei, Breteaua de legatura intre Piata Victoriei si Strada Buzesti, si P-ta Victoriei, intre orele 0.00 – 18.00.
Totodata, Politia Capitalei anunta ca traficul rutier va fi restrictionat temporar pe strazile care acced in Sos. Kiseleff, pe timpul afluirii si defluirii. In intervalul 14.30 – 16.30, va avea loc defluirea manifestantilor, se arata in comunicatul Politiei.
* Rutele ocolitoare pe care soferii le vor avea la dispozitie sunt:
soseaua Kiseleff – Bulevardul Marasti – strada Clucerului – bulevardul Ion Mihalache – piata Victoriei – strada Buzesti, Piata Presei Libere – Piata Arcului de Triumf – Bulevardul Constanti Prezan – bulevardul Aviatorilor –bulevardul Lascar Catargiu sau Calea Victoriei si Soseaua Stefan cel Mare – Calea Dorobantilor – Piata Charles de Gaulle.

(hotnews)

(foto: ill.ro)

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

4 Responses

  1. Saracii bucuresteni fara mot, cum mai sufera ei din cauza grevelor ce le perturba traficul, de parca e vina oamenilor care fac greva. Vine a a tururor, inclusiv a mea, a ta si a altora, ca am permis politicienilor sa aduca tara in halul asta. Eu sunt egoist si mi-am bagat picioarele in ea de tara, dar sincer imi pare rau pentru toti cei carora le-a ajuns cutitul la os, iar aceste greve trebuie sa fie un urias semnal de alarma. Din pacate pe politicieni ii doare in cot, pentru ca le-am dovedit de mult prea multe ori ca suntem asa cum ne vor ei: PROSTI !

    As vrea sa vad un om simplu care sa dea in judecata statul roman pentru interzicearea dreptului la viata, pentru subminarea economiei nationale. E penibil, e jenant, e incredil halul in care a ajuns economia si nivelul de trai in romania.

  2. Cristi e vina tuturor si a indiferentei oamenilor, dar si grevele nu sunt dupa cum vrem noi, ci tot dupa cum vor unii:). Se fac 20 de nia de la revolutie….E ceva in aer?

  3. Greva e una dintre putinele masuri care pot arata ceea ce ii deranjeaza pe oameni. Din pacate am intrat atat de mult in rahat incat si grevele se fac la comanda politica, iar prin greve se cer mariri de salar procentuale, in conditiile in care 10% nu e tot una pentru un angajat ce castiga 1000RON comparat cu un lider de sindicat ce vrea 10% la cei 5000RON de exemplu. De-asta cei saraci vor ramane saraci, iar cei bogati vor deveni si mai bogati.

    E ca la nisipul miscator, daca intri doar putin ai sanse sa iesi, dar daca intri mai mult ti-e aproape imposibil sa iesi, iar Romania e in cacat (pardon, in nisip miscator) pana dincolo de gat.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
De ce Kaspersky Internet Security 2010?

Dacă citeşti acest blog şi implicit acest post, înseamnă că ai acces la internet şi utilizezi un PC dekstop, laptop,...

Închide