6
Mar
2009

Din ciclul – sa radem si noi

Putin divertisment nu strica. Ca tot e vineri si lumea e obosita dupa o saptamana de munca, zic sa va ofer si ceva pentru descretit fruntile. Ia sa vedeti voi ce destepte sunt gastile (pasarile alea ce sasaie).

1. Gâştele zboară în stoluri în formă de V. Când fiecare gâscă dă din aripi, ea creează un curent ascendent ce susţine gâsca din spatele ei. Astfel stolul înaintează cu 71% mai repede decât dacă
fiecare gâscă ar zbura singură.
2. Când o gâscă iese accidental din formaţie, ea simte imediat rezistenţa curentului de aer şi de aceea revine imediat în stol.
3. Când gâsca din fruntea stolului oboseşte, ea nebeneficiind deloc de curentul ascendent, se retrage în mijlocul formaţiei pentru a se odihni şi o altă gâscă îi ia locul din faţă.
4. Gâştele din stol gâgâie pentru a o încuraja pe cea din faţă să menţină viteza.
5. Când o gâscă se îmbolnăveşte sau este rănită, două gâşte din stol ies din formaţie şi zboară în jos după ea pentru a o ajuta şi proteja. Ele ramân cu gâsca bolnavă pâna când aceasta îşi revine sau moare şi îşi continuă apoi drumul cu un alt stol.
MORALA: Dacă omul ar avea minte măcar cât o gâscă…
(via spititout.ro)

You may also like

La pescuit…
Glume pe seama crizei economice
Din lumea bancurilor

1 Response

  1. Ai mare dreptate! Chiar am dori ca oamenii sa aiba mintea macar cat o gasca. Normal, nu generalizam, pentru ca nu si-ar avea rostul…dar totusi..

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
www.morris.ro – official blog

Cred ca toti am auzit de Morris, sau daca n-am auzit de el, cu siguranta am auzit piesa "Desire", piesa...

Închide