3
Iun
2009

Din comerţul online românesc

Retailerul online Pcgarage.ro a declarat că din aprilie vânzările cad cu 10-20% şi probabil ca vor mai cădea. În prezent sunt pe cont propriu, dar nu vor elimina posibilitatea unei vânzări. Încă n-au primit oferte viabile.
K Tech Electronics actionat in instanta de Tornado si BitDefender. Acestea cer insolvenţa firmei. K Tech Electronics a mai fost dată în judecată de Gigaset Communications Austria şi GMN Distributie din Bucuresti. Încă de luna trecută v-am anunţat de falimentul K Tech Electronics.
etelecom.ro mizeaza pe o crestere de 25%, la peste 0,6 milioane de euro. Mda, n-am auzit de ei dar sunt optimişti.

You may also like

F64 şi investitorul străin – cu bune şi rele
Consultanţă gratuită în e-commerce de la plummedia.ro
Sunt la şcoala de vară GPeC 2012
Daca n-ai facebook – NU EXISTI

4 Responses

  1. extrim

    etelecom este asta http://www.etelecom.ro , ei ofera in special solutii de telecomunciatii de aia nu prea ati auzit de iei ,nu este un magazin online obisnuit, am cumparat o centrala pentru firma mea de la iei si tot iei au si instalat-o…

  2. cactus

    PC garage, Shopit sunt toate acum ale lui PCfun.ro, le-a cumparat Ghenea (http://www.ghenea.ro/) pe toate. E o strategie si asta sa iti cumperi concurentii, o strategie capitalista destul de veche. Poate cine stie, maine ii cumpara si pe altii si intr-un final si pe acest etelecom care dupa cum spune numele ii dau dreptate lui extrim, are ceva cu telecomunicatiile. Numai pe emag nu poate pune mana, dar poate sa ii ia fata si cota de piata, daca continuu in acest ritm.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Tetris – un sfert de secol

Tetris a implinit ieri 25 de ani. Acel joculeţ la care ne chinuiam noi să îmbinăm pătrăţele şi să facem...

Închide