9
Sep
2008

Din seria – sa radem si noi

A avut loc admiterea la Jurnalism. Ca la orice examen, s-au strecurat si ceva erori si perle. Va prezint cateva dintre acestea pentru a zambi si a ne face ziua mai frumoasa. Sursa HotNews.ro:
Subiectul 1 (naratiune): „Comanzi un produs pe Internet. Dupa ce l-ai platit…………. Continuati povestirea.” Cititi in randurile urmatoare cateva exemple, alese la intamplare, din lucrarile candidatilor la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, admiterea din septembrie 2008.

„ma intorc in camera mea, incerc din nou sa deschid cutia cu pantofi pentru a-i proba. Intr-un final, reusesc, cu chiu, cu vai, dar nu-mi venea sa cred ce vad… in loc de frumoasa pereche de pantofi cu toc cui de culoare roz, o pereche de ghete negre barbatesti cu sireturi pe care i le puteam imprumuta unui alpinist pentru a executa o lucrare la inaltime
***
„eram atat de nerabdatoare sa-mi probez noua pereche de pantaloni, incat parca si hartia iin care erau ambalati parea prea multa”.
***
minunile acestui secol al informatie si vitezei m-au dus cu pasi repezi spre trendul acestui veac, cumparaturile on-line.
***
„Esti casatorit, bre?”, il intreb politicos
***
„inchid usa postasului inalt, cu pletele satene ce ii acopera o parte din fata ovala, cu umerii lati, bratele puternice, caruia tocmai i+am dat banii pe un produs comandat pe Internet cu o saptamana in urma…”
***
Hotarasc sa merg la posta sa verific daca se poate rezolva ceva. Posta Romana, o cladire cu geamuri prafuite, este pe partea cealalta a strazii, vis-a-vis de bloc. Usa imi este deschisa de catre un om cu privirea obosita, ai caror ochi sunt evidentiati prin ridurile ce exprima trecerea timpului…
Doamna de la ghiseu, o doamna tanara, cu parul valvoi, blond, cu ochelarii asezati pe varful nasului, ma intreaba pe un ton calm ce problema am
***
Ma intreaba bland cu ce te pot ajuta, fetito?
***
L-am comandat prin cel mai simplu mod, pe Internet.
***
Comanzi un produs pe Internet. Dupa ce l-a platit [fara virgula] constati ca produsul respetiv nu exista pe piata. Acel produs facea parte din catalogul lucrurilor ce nu au fost inventate inca.
***

Detalii vedeti la sursa. Mai sunt destul amuzante si ilare.

You may also like

The Change-Up – Dacă aş fi… TU?
Mama lu’ Stefan cel bugetar
Fotbal la metrou
Cum se joaca Foosball

1 Response

  1. MaTzA

    prostia doare:))..da nu e singura atmitere/examen la care se intampla asa:P

    oricum mai mare rasu` de ei:P…viitorii nostri jurnalisti :))
    iar daca o sa fie si comenattori vaide timpanele noastre la ce o sa auzim:)

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
O nou melodie – Dj Mirel feat. GeoDaSilva-I’ll do you like

Dj Mirel feat. GeoDaSilva-I'll do you like .... (RMX) - un remix reusit si chiar simpatic. Auditie placuta.

Închide