13
Iun
2009

Din suflet pentru suflete

Încep prin a vă mărturisi că astăzi am citit un articol care m-a lăsat cu gura căscată şi m-a sensibilizat. Vă anunţam acum 2 zile de un tun imobiliar în Parcul Tineretului. Daca autorităţilor nu le pasă, sunt persoane cărora le pasă, în special copiilor noştri. O fetiţă luptă pentru salvarea parcului.

Distrugem natura, distrugem spaţiile verzi, distrugem locurile de joacă pentru copii, distrugem suflete de copii. Ei cu ceau greşit? Ei sunt viitorul nostru şi le vom lăsa o ţară distrusă, o Planetă nefericită. Dragi politicieni şi oameni de afaceri, nu vă iubiţi copii pentru că le oferiţi o viaţă plină de poluare şi necaz. Nu vă pasă de oameni, nu vă pasă de nimic, decât de buzunarele voastre. Ruşine!

Vă miraţi că sunt mulţi copilaşi bolnavi? Păi n-ar trebui pentru ca noi toţi am contribuit la distrugerea mediului şi a planetei. Noi suntem vinovaţi pentru că aceşti copilaşi se nasc cu probleme de sănătate. Oamenii sunt vinovaţi pentru îmbolnăvirea oamenilor.

Totuşi sunt şi oameni cărora le pasă. Proiectul „Paşi către Viaţă @ Street Delivery” este primul proiect urban caritabil dintr-o serie de patru evenimente desfăşurate pe parcursul verii 2009, în Bucureşti. Evenimentul are loc în perioada 12-14 iunie când strada Arthur Verona este închisă circulaţiei şi redată publicului şi activităţilor cultural-artistice. Programul complet îl găsiţi aici.

Şi pentru a ne înveseli, azi 13 iunie 2009, Metropotam ne scoate din casă la o bătaie cu perne. Evenimentul „Mineriada de catifea – 13 15 iunie 1990 vs. 13 iunie 2009” înseamnă o căpăceală cu perne după câteva reguli stricte:
* Dă sfoară-n toată ţara despre bătaia cu perne.
* Bătaia cu perne nu începe mai devreme de ora prestabilită. Jocul se încheie după aproximativ 5 minute de la declansare.
* Nu loviţi persoanele care nu au perne în mână, decât dacă acestea v-o cer. Pentru “STOP JOC”, aruncă perna din mână.
* Oricine are în mână o pernă, cunoscut sau necunoscut, reprezintă un adversar şi poate fi “căpăcit”.
* Este interzisă introducerea unor materiale adiţionale sau alte obiecte contondente în pernele de luptă. Singura “încărcătură” acceptată este puful natural din pernă, cu variaţiuni ornitologice pe temele găină, raţă, pinguin, etc. Încercaţi cu încredere pernele cât mai moi!

E bine dacă reuşiţi să ajungeţi măcar la un eveniment, de preferat ar fi la toate 3. Eu sper să ajung la toate, dar programul îmi este foarte încărcat. Să vedem ce reuşim.

You may also like

„Împlineşte un vis…de Crăciun”
Dana are nevoie de noi…
Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…
#papanasimeeting – cei mai tari papanaşi

1 Response

  1. Eu am stat pe bulevardul Tineretului şi era plăcut să ieşi prin parc pe vremea asta. Sunt nişte dobitoci că strică frumuseţea locului. Oricum, „admiram” o vilă galbenă construită chiar în parc, doar că la marginea lui, încă de acum 3 ani jumate. Mă întrebam când o să treacă şi la lucruri mai serioase şi văd că Videanu nu a pierdut timpul.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Noaptea albă a galeriilor în Bucureşti – 12-13 iunie

Mă tot întrebam ce naiba să fac în această noapte. INconstantIN mi-a adus aminte de Noaptea albă a galeriilor în...

Închide