28
Sep
2009

Director de campanie electorală

Nu prea sunt pasionat de politică, dar îmi place să-mi exprim sentimentele când vine vorba de politicieni şi România. Anul acesta este unul  greu pentru ţară şi popor. Avem o criză, care ne apasă nivelul de trai sub nivelul mării, şi alegerile prezidenţiale. Nu ştiu câţi se pricep cu adevarat la politică, la campanii electorale şi la doctrinele partidelor, dar sigur ne pricepem toţi să dăm cu ştampila, mă refer la cei cu drept de vot.

Primul tur de scrutin, la alegerile prezidenţiale 2009, va fi pe data de 22 noiembrie şi turul 2 (dacă va fi cazul) pe 6 decembrie. Până la aceste zile, politicienii se vor „duela” în: campanii electorale pline de promisiuni, „băi” de mulţime şi acuze aduse la adresa adversarilor. Deja a început nebunia în România şi mai sunt 2 luni pline de acţiune pe plan politic. Pe mine mă amuză penibilitatea unora şi minciunile altora.

Cu ocazia acestui mare eveniment national, Voxline Communication, companie ce furnizează servicii integrate de mobile marketing, în colaborare cu Realitatea.Net, au lansat proiectul PresedinteleMeu.ro. Acesta este un joc online, pe numele său „Preşedintele meu„, în care fiecare jucător porneşte de la rangul de baza „simpatizant” şi poate ajunge la rangul cel mai înalt, acela de „director” în echipa de campanie electorală virtuală.

Mi-am făcut cont, sunt pe judeţul Tulcea şi am reuşit să strâng 60 de puncte, aşa de început. L-am ales pe Sorin Oprescu şi îi susţin campania electorală, deocamdată ca simpatizant. Observ că cineva conduce detaşat şi acela e Crin Antonescu, care deţine suprematia în 32 de judeţe. Este interesant de urmărit dacă în off-line va ieşi acelaşi candidat ca cel din on-line.

Sper să ajung director de campanie electorala, doar aşa pot participa la tragerea la sorţi unde se pot câştiga premiile oferite de Realitatea.net şi Voxline: 1 x notebook Dell Inspiron 1545; 3 x camere foto digitale BenQ model E 800. Daca vrei să intri şi tu în cursa pentru aceste premii şi să-ţi susţii alesul, join in the club.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

3 Responses

  1. Pingback : Links 28.09 - Concediaza-ti seful!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
FarmVille

Recunosc, îmi place FarmVille, un joculeţ simpatic de pe Facebook. De mult visez la căsuţa mea cu prispă, la grădina...

Închide