31
Ian
2010

Discutam la #modu cel mai serios

Acum vorbind la modu` cel mai serios, s-a lansat modu, iar Dov Moran, inventatorul stick-ului USB, a prezentat inventia sa si in Romania pe 26 ianuarie. Am avut placea sa asist la acest eveniment (marca Manafu) si sa-l vad pe cel care a semnat sentinta la moarte pentru unitatile floppy si diskete.

Acum sa revenim la subiect, nu stiti ce este modu? Pai este o jucarie cam ca Apple iPAD, doar ca este foarte mica si nu are toate functiile in ea, ci ea controleaza unviersul. Modu este primul telefon modular, iar datorita dimensiunilor 72.1 mm X 37.6 mm X 7.8 mm a intra si in Guiness Book of World Records. Cand este singur, modu nu stie foarte multe. Este inzestrat cu toate functiile de baza ale unui telefon mobil, dar fara tastatura numerica fizica, si are 2GB memorie interna. Insa modu poate fi inserat intr‑o serie de jacket‑uri si astfel devine foarte smecher. Modu mai este numit si telefonul cu 1000 de fete, asta pentru ca se poate insera in jacket-uri asemanatoare telefoanelor mobile cunoscute de noi.

Foarte multi au facut glume pe seama acestei jucarii. Unii au spus ca este femeia fatala, altele au spus ca este barbatul perfect, multi au vrut sa faca si cartofi prajiti, dar ia sa va puneti imaginatia la treaba si sa priviti dincolo de modu – un simplu telefon modular, ce vedeti? Eu as vedea o chestie cu care as putea sa controlez universul meu. Cu asa ceva as deschide usa la casa, as porni masina, mi-as porni televizorul si as da drumul la muzica. Cu modu as face tranzactiile bancare si multe alte lucruri, fara sa mai fiu nevoit sa car dupa mine tot felul de gadgeturi, chei si hartogaraie.

Modu practic deschide niste usi spre alte ere tehnologice. Pentru astfel de chestii, eu chiar apreciez jucaria asta minuscula. In Romania va fi adus de Vodafone. Pretul este tinut la secret la modu` cel mai serios.

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Hosting, hosting, hosting

Cand m-am apucat de blogging, asta prin iarna lui 2007, prima creatie mi-am facut-o pe blogspot. Nu am platit domeniu,...

Închide