Discutii pe forumuri

Astazi m-am chinuit sa rezolv o problema la un laptop. Un prieten si-a cumparat un Sony Vaio si s-a gandit el ca e bine sa formateze HDD-ul din Windows cu partition magic. La mijlocul procesului, i-a picat curentul si la restart a inceput sa afiseze un mesaj „interrupted operation: insert the recovery cd or other recovery media and reboot your pc…”. Am incercat sa reinstalez Vista cu un CD butabil, dar nu am reusit. Nu am nici floppy extern ca sa incerc sa instalez driverele SATA si sa instalez apoi Windows XP, asa ca am apelat la internet.

Cand te lovesti de anumite probleme, incepi sa cauti solutii pe internet si uite asa ajungi sa navighezi din forum in forum. Cand nu gasesti ce doresti, deschizi un topic nou si ceri ajutorul, dar se trezesc unii musculosi admini si te baneaza sau iti inchid postul pe motiv ca problema a mai fost discutata. Ok, s-a mai discutat, dar daca nu e ceea ce vreau eu, nu e mai bine sa deschid un topic nou? Cine are timp sa stea sa citeasca sute de mesaje in interiorul unui topic deschis pe alt subiect?

Daca tot esti forum de specialitate si ai oameni pregatiti sa ajute, invata-i sa lucreze si cu utilizatorii? Nimeni nu s-a nascut destept si nimeni nu are timpul necesar sa navigheze prin miile de topicuri. La unele nici nu merge search-ul si au pretentii sa cauti. Cand zicea cineva ca adminii de pe forumuri sunt antisociali, avea dreptate. Se cred prea destepti si prea invatati, parca sunt politicienii nostri. Sunt sigur ca au si frigiderele pline.

3 păreri la “Discutii pe forumuri

  1. Radutzu^

    :)) da, eu sunt persoana in cauza. 😀 dar nu am vrut sa formatez hardul, am vrut sa fac mai multe partitii, deoarece avea una singura. Am incercat sa folosesc Partition Manager (corespondentul Partition Magic pt Vista), dar sa iti aduc aminte ca a fost si recomandarea ta :D. Oricum, bine ca se poate rezolva cumva, si nu ramane asa. 🙂 ms frumos pt ajutor.
    P.S. Apropo de forumuri, cam ai dreptate, am avut si eu probleme cu unii admini, dar se intampla de multe ori sa gasesti si ceea ce ai nevoie doar cu un search.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *