18
Oct
2009

Domnule Traian Băsescu, de ce vă urăşte lumea?

Liderul de la Casa Alba, Barack Obama, a răspuns la o întrebare, să zicem asemănătoare, adresată de un puşti de 9 ani.

„Trebuie să vă întreb, de ce vă urăşte lumea? Ar trebui să vă iubească. Dumnezeu înseamnă iubire”, a spus elevul Tyren Scott din Paulina, Lousiana.


Dacă nu ştiţi, mă anunţaţi că vă răspund eu…

(sursa: hotnews)

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

8 Responses

  1. Pingback : Twitted by SorinRusi

  2. Pingback : Twitted by blogatu

  3. Pingback : Twitted by ArTiStul

  4. Daca tipul nu a fost invatat ce sa zica, e chiar genial/curajos! bine ca nu i-a aruncat cu pantofii in cap … oricum Obama a raspuns frumos, cu mult calm; cand om avea si noi un Obama presedinte?

  5. Si Basescu ar fi dat un raspuns frumos. Oricum, fata de multi alti politicieni, atunci cand vorbeste , Basescu chiar spune ceva. Iliescu vorbea si nu spunea nimic, la fel si Geoana. Discursuri fara substanta. Iar Crin Antonescu este plin de ura , most of the time. Basescu nu e un scandalagiu, asa il prezinta politicienii si presa. Atunci cand deranjezi apele, faci valuri. Isi mai aduce aminte cineva zilele in care ni se spunea sa facem liniste, sa lasam Guvernul sa lucreze? Parca era Iliescu presedinte pe atunci.

  6. Viorica, basescu e bun? Tiganca imputita, nu stiu cat la suta sunt gay, gaozari si alte apelative nu sunt inventate de presa. E in conflic cu toata lumea, si nu din cauza ca ar fi deranjat ape – din conta, n-a deranjat nici o apa – toti fura linistiti. Basesscu a stricat imaginea romaniei, de aceea cred ca Oprescu, Geoana sau Antonescu ar fi o alegere mai buna decat Basescu. Eu sincer il vad pe Basescu un fel de Becali sau Vadim.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Windows 7 şi filmele

Windows 7 şi filmele, 2 chestii care nu se pupă de la prima întâlnire. Mi-am instalat Windows 7 pe laptop...

Închide