1
Mar
2012

Download Windows 8 Consumer Preview

Iată că Microsoft se ţine de plan şi astăzi a lansat versiunea BETA pentru Windows 8. Ei au numit-o mai prieteneşte – Windows 8 Consumer Preview. Click pentru download Windows 8 Consumer Preview.

Eu nu am testat versiunea pentru developeri, aşa că este momentul să trecem la treabă. Probabil că-n zilele următoare voi instala noul sistem de operare şi mă voi bucura de mult mediatizata interfaţă METRO.

De la versiunea Developer Preview prezentată în septembrie 2011, menită a dezvălui platforma de programare, Windows 8 a făcut progrese din toate punctele de vedere. De la introducerea experienței de utilizator pentru touch, tastatură și mouse, la îmbunătățirea platformei de dezvoltare, Consumer Preview vine cu performanțe crescute, calitate și stabilitate. Datorită noilor funcționalități, acum putem vorbi de o vedere de ansamblu a capabilităților Windows 8.

Partea interesantă ţine de cloud. Windows 8 Consumer Preview oferă integrare cu content-ul important utilizatorului, de pe diverse servicii Web utilizate de acesta. Autentificarea opțională cu un cont Microsoft oferă acces la diverse funcționalități, inclusiv posibilitatea de a importa toate setările, de a folosi un spațiu de stocare în cloud, comunicare pe e-mail, calendar și contacte, precum și conectarea la o gamă largă de servicii. Legătura cu cloud-ul funcționează pe toate PC-urile ce rulează Windows, precum și telefoanele Windows Phone 7.

Windows 8 promite foarte multe şi abia aştept să testez laptop-uri cu acest sistem de opeare. Plus că eu văd schimbarea aceasta, pe linia sistemelor de operare Windows, ca pe o revoluţie în IT&C. Sper să nu fiu dezamăgit! Voi aţi testat Windows 8? Ce părere aveţi?

You may also like

HTC şi Microsoft au lansat Windows Phone 8X şi Windows Phone 8S (specificaţii tehnice)
HTC susţine platforma Windows Phone 8
Internet Explorer 9 – spot publicitar
Windows 7 cu probleme…?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Sony Xperia P – de la „Practic”

Iată că divizia de telefoane Sony nu a dispărut după divorţul de Ericsson şi continuă să producă noi terminale drăguţe,...

Închide