29
Aug
2009

Dreamhack România

O veste bună pentru gamerii din România. Agenţia de marketing sportiv 4All Sports & Entertainment lansează Dreamhack România, un proiect e-sports dedicat pasionaţilor de gaming din Balcani, în special iubitorilor de Counter-Strike 1.6 şi Warcraft DotA. Astfel, România devine parte integrantă a celui mai mare LAN Party din lume, organizând, în premieră, calificări pentru Dreamhack Winter 2009.

Turneul de calificare va avea două părţi: online şi offline. Prima parte se va desfăşura în perioada 1-23 septembrie 2009. Pentru fiecare joc, sunt disponibile 64 de locuri, fiind necesară achitarea unei taxe de participare, de 50 EUR. Se vor califica, pentru faza offline din octombrie, primele patru echipe din cele două competiţii (Counter-Strike 1.6 şi Warcraft DotA). În urma meciurilor din offline, echipele câştigătoarele vor fi automat calificate pentru Dreamhack Winter 2009, ce va avea loc la Jonkoping, Suedia, organizatorii suportând cheltuielile de transport şi cazare.

Dreamhack Winter 2009 va avea loc între 23-26 noiembrie 2009, la Jonkoping, Suedia. Sunt aşteptaţi peste 15.000 de participanţi din toată lumea.

Cei care doresc să participe se pot înscrie, în turneul de calificare „Dreamhack Romania” până pe 31 august 2009, prin intermediul paginii de internet: www.esl.eu/ro/dreamhack. Mai aveti 2 zile la dispoziţie. Mult succes!!!

You may also like

Nerchio vs Bly – DreamHack Bucharest GRAND FINAL
MANA vs. SAGE – Dreamhack Bucharest 2012
Girls Dreamhack Bucharest 2012
Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
„La mulţi ani!” Michael Jackson

Pe 29 august 1958 avea să se nască unul dintre cei mai iubiţi oameni ai planetei, Michael Jackson - Regele...

Închide