5
Iul
2011

Concurs şi super premii de la Millennium Bank

Vedeţi voi bannerul roz din dreapta blogului? Cam acelea sunt premiile pe care Millennium Bank le pune la bătaie într-un concurs interesant lansat o dată cu anunţarea e-Cont, un pachet de produse şi servicii bancare pentru care faci ZERO drumuri la bancă şi plăteşti ZERO lei. Adică stai acasă şi rezolvi problema, fără alte cheltuieli!

Da, ştiu povestea că banca va câştiga mereu, dar acum şi voi puteţi câştiga. Zic să vă puneţi ambiţia de a participa la concurs şi să luaţi premiile: o masina MINI One, un scuter Vespa, o bicicleta BMW şi 200 euro saptamanal. Problema e că trebuie să vă grăbiţi pentru că se desfăşoară în perioada 16 mai – 10 iulie 2011.

Pentru a participa la concurs, trebuie să te filmezi sau să te fotografiezi în timp ce faci cel mai outdoor lucru, dar de data aceasta indoor. Trebuie doar să urmezi câţiva paşi simpli:

  • Filmeaza-te/fotografiaza-te în timp ce faci o actiune originala demna de un Homo Indooris;
  • Filmuletele trebuie sa contina insemnele campaniei e-Cont si sa aiba maximum 1 minut (gasesti mai multe detalii aici);
  • Iti creezi un cont pe site-ul concursului si apoi faci legatura intre acesta si conturile tale de pe Youtube si Facebook.
  • Postezi filmuletul in secţiunea de YouTube din site-ul campaniei si incarci fotografia in aplicatia campaniei de pe Facebook.
  • Iti inviti prietenii sa-ti voteze creatia.

Pentru a-ţi îmbunătăţi şansele, îţi deschizi un e-Cont la Millennium Bank. Ştiţi povestea – cu zero drumuri la bancă şi fără să te coste absolut nimic.

Spor la treabă şi la idei. Mie mi-a plăcut filmuleţul cu pescuitul în acvariu:). Frumos era dacă şi prindea un peşte:D.

You may also like

„Millennium Bank – Viata ne inspira” pe iPhone si Android
Birou – Banca – Casa – Millennium Bank in drumul tau
Cum iesi din criza financiara? – Millennium Bank si salarii de 1500 lei

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
44.47% admişi la BAC

S-a încheiat cel mai tragic bacalaureat din istoria României. Au promovat doar 44.47% dintre elevi. Aş putea spune că a...

Închide