E vremea cand se trage linie…


se fac calculele si se trag concluziile. Fiecare om in parte incepe sa se gandeasca la ce a insemnat anul 2008 pentru el. Fie ca este investitor, muncitor, politician, somer, student etc toti trag linie, isi fac calculele pe anul ce a trecut, trag concluziile si-si fixeaza noile targeturi pentru anul ce urmeaza.

Fiecare om isi fixeaza targeturi mai mari ca cele din anul ce tocmai se incheie. Nu este om care sa spuna ca anul ce tocmai se incheie a fost bun pe toate fronturile. Mereu speram ca anul ce vine va fi mai bun si mai plin de reusite.

Nu am vazut un reprezentant de firma care sa iasa in fara si sa spuna ca targetul pe anul ce urmeaza va ramane acelasi cu cel fixat pe anul care tocmai se incheie. Deja multi isi fac statistici care arata foarte optimiste. E bine sa fim optimisti, dar e bine sa ramanem realisti si sa nu ne „imbatam” cu sperante desarte. Anul 2009 mi se pare un an in care nimeni nu stie ce va fi. Criza bate la usa, dar oare pe cine va afecta mai mult sau mai putin?

Eu mi-am facut calculele pe anul 2008, am tras concluziile si ma rog la Dumnezeu sa fiu sanatos si voi vedea ce va fi pe anul 2009. Eu sunt multumit de 2008 chiar daca nu a fost 100% cum mi-am dorit, dar e bine sa ne multumim si cu putin decat deloc.

4 păreri la “E vremea cand se trage linie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *