13
Dec
2008

ebu.ro – review

Ieri va anuntam ca s-a lansat un nou magazin online ebu.ro – tot ce are butoane. Astazi aflu ca ebu.ro organizeaza si primul concurs si pune la bataie premii de aproximativ 4500 RON. Este un concurs de review-uri, asa ca m-am decis sa fac si eu un review la acest site de magazin online.

Imi place design-ul, culorile sunt alese si imbinate bine, este aerisit, altceva fata de restul si este placut ochiului. Prima impresie conteaza cel mai mult si daca site-ul are un design prietenos si placut, atunci cu siguranta va castiga foarte multi clienti.
Ce nu-mi place, este faptul ca toate datele de contact si suportul online sunt in josul paginii si nu sus. Eu cred ca e mai bine sa le mute sus pentru a fi la indemana oricui. II mai sfatuiesc sa-si faca link-urile la produse pentru o mai buna indexare. Forma actuala a link-urilor nu-i ajuta prea mult.

Navigarea in site se face destul de usor. Categoriile sunt bine definite, iar specificatiile sunt suficiente. Oricum in Romania, peste 50% din populatia care comanda online da telefon inainte sa verifice informatiile produselor. Un minus la produse este lipsa garantiilor. Legea va obliga sa afisati garantiile in ani sau luni. Sper ca versiunea finala a site-ului sa contina garantiile ok. Un link catre producator si catre un pachet de drivere ar fi foarte util. Astfel clientul nu va mai da zeci de telefoane sa va stresez despre specificatiile produsului si voi nu o sa mai fiti stresati cu tot felul de intrebari inutile.

Serviciul de cautare este bun. Am cautat mai multe produse iar search-ul mi le-a oferit foarte repede. Imi place ca ebu.ro pune la dispozitia vizitatorilor si eventual a viitorilor cumparaturi un serviciu de „cautare fulger”. Mi se pare foarte util.

Mi se pare cam complicat formularul de comanda. Sunt multe campuri de completat, iar un client nu prea are rabdare. Oricum, inainte de finalizarea comenzii voi o sa verificati cumparatorul si puteti sa-i cereti atunci datele pentru finalizarea comenzii. Incercati sa-i usurati munca viitorului cumparator.

Site-ul are potential si cred ca va fi un succes pe piata comertului online in Romania, dar mai sunt mici lucruri de pus la punct.

You may also like

Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Din online…
Launch48 – lansează un proiect online în 48 de ore
Google Translate – evoluţie

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Soldat drepti…

Citeam azi la Andrei despre armata si despre faptul ca foarte multi au evitat sa faca armata, dar totusi hai...

Închide