11
Oct
2009

Echipa României s-a calificat…

La Campionatul Mondial 2010 din Africa de Sud. Fotbaliştii Naţionalei României au câştigat primele locuri în faţa televizoarelor, vara viitoare la terasele din România sau de peste hotare, şi un bilet dus în …., uof numai mamă să nu fii în atfel de situaţii . După meciul din seara asta, Serbia 5 – 0 România, mă gândesc serios să propun Ministerului Tineretului şi Sportului să bage ca sporturi naţionale: greva, aruncatul cu privirea, băgarea în seamă, figuraţie şi datul cu părerea. Eliminăm FRF-ul că nu mai joacă nimeni fotbal în ţara asta.

Râdem, glumim, dar serios vorbind, cine plăteşte la urmă? Nu Lucescu Jr., el nu a greşit cu nimic. E proaspăt antrenor şi a preluat o echipă bolnavă făcută de Piţurcă. Nu mă pricep foarte mult la fotbal, nu mă mai pasionează sportul cu balonul rotund de când dau aştia cu stângul în dreptul, dar aş vrea să spun câteva cuvinte:

– Razvan Lucescu trebuie lăsat să lucreze şi să-şi facă echipa. Calificarea era compromisă de când antrena Piţi.
– Toţi jucătorii de la Naţională schimbaţi, în special vedetele. Hai să fim serioşi, nu mai sunt vedete de mult. Au jucat frumos acum 5 ani, dar s-a dus vremea lor. Este nevoie de sânge tânăr.
– O echipă pornită de la zero ACUM, poate să ne aducă calificarea la Campionatul Mondial din 2014. Nu avem nevoie de Mutu, sigur nu mai prinde Mondialele din 2014 şi mai rău face echipei. Îi mulţumim, a fost un jucător bun, şi-a făcut datoria cât a putut, dar a obosit.
– Bătaia în faţa Serbiei o punem pe umerii jucătorilor. Apropo, hai să nu subestimăm Serbia. Are mulţi jucători tineri şi activi în cele mai puternice campionate din Europa. Şi România are fotbalişti pe la diferite cluburi europene, doar cu numele.

Cam asta am avut de spus legat de fotbalul românesc şi despre meciul Serbia – Romania. La final vă las să urmăriţi câteva imagini din Africa de Sud. Cu dedicaţie pentru tricolori!

Şi acum să vă imaginaţi cum vor sta sârbii cu EA la soare pe malul oceanului, în Africa de Sud la Campionatul Mondial de Fotbal 2010.

Şi Tolontan le zice bine şi îi atinge pe trântorii din FRF şi LPF, dar coafura rezistă.

(sursa foto: www.e-transport.ro)

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

3 Responses

 1. Topul principalilor vinovati din fotbalul romanesc (ordinea poate fi schimbata in functie de fiecare cititor):
  1. Administratia FRF si LPF (pentru ca patroneaza un sistem nefunctional si fara niciun rezultat palpabil)
  2. Politicienii care inca ii suporta pe Sandu si Dragomir.
  3. Politia is Parchetul pentru ca nu isi face datoria de douazeci de ani (suporterii sunt mintiti, blaturile sunt la moda, iar cooperativa continua sa existe dar ramane nepedepsita).
  4. Radulescu de la SFA pentru ca nu a produs nimic care sa depaseasca limita mediocritatii.
  5. Mircea Lucescu pentru ca nu i-a spus fiului sau sa nu se bage in mocirla cu porcii(sau Razvan Lucescu pentru ca nu l-a ascultat)
  6. Jucatorii pentru ca sunt doar niste mercenari (si aia mediocrii)
  7. Mass-media pentru ca nu a avut puterea sa spuna adevarul decat pe jumatate (dar, probabil, ca unii dintre ziaristi au cazut la pace cu conducatorii din fotbal).
  8. Suporterii pentru ca s-au lasat prostiti atata amar de vreme.
  REDATI FOTBALUL SUPORTERILOR ADEVARATI!

 2. Pingback : Unguru’ Bulan - Chinchilla Zero (12 octombrie 2009) | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Renault F1 Team Roadshow în Bucureşti

După o noapte de publicitate, cred că mi-am făcut plinul pe tot anul, azi m-am trezit după ora 14.00. Cine...

Închide