22
Iul
2009

Eclipsa totala de soare – 22.07.2009

Astăzi, 22.07.2009, a fost eclipsă totală de soare. Peste 2 miliarde de oameni, de pe continetul Asiatic, s-au bucurat de minunata privelişte ce a durat 6 minute şi 39 secunde, cea mai lungă eclipsă totală de soare de până acum. Unii au ştiut să profite de acest fenomen astrologic, alţii au avut grija să emită tot felul de afirmaţii paranoice şi s-a mers până la Apocalipsă. Poate că s-a schimbat ceva în alinierea planetelor, dar nu suntem atât de nebuni încât să credem că o simplă eclipsă poate produce sfârşitul lumii.

Am avut ocazia sa vad eclipsa de soare din 11 august 1999 şi a fost ceva frumos, am fost impresionat de fenomen şi de faptul că pentru câteva minute a fost întuneric. Şi atunci s-au spus tot felul de lucruri, dar se pare că nimic nu a schimbat situaţia României. De la acea eclipsă am ca amintire o monedă şi câteva bancnote dedicate evenimentului.

 bancnota august 1999

Să revenim la eclipsa de azi, mai jos sunt câteva imagini ce merită atenţie.

S-a schimbat ceva în viaţa voastra o data cu această eclipsă? Mie mi-a mai crescut părul, trebuie să mă tund.

You may also like

Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…
#papanasimeeting – cei mai tari papanaşi
Weekend de decembrie 2009
45 de copii fericiţi – Smile 2009 la final

1 Response

  1. Sunt mulţi oameni care fac asemenea afirmaţii legate de sfârşitul lumii din cauza unor fricii foarte mari.E clar că a avut loc o schimbare, dar nu orice schimbare aduce sfârşitul lumii.Ce e interesant e că lumea este încrezătoare în astfel de afirmaţii, deşi dacă s-ar baza pe intuiţie şi dacă şi-ar activa mai mult simţurile,ar putea şti şi singuri unele lucruri.
    Dar cum spuneam….fricile astea ne bagă în pământ de vii….cel puţin aşa se pare!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Windows 95 pe iPhone

Pentru iubitorii de iPhone, mai jos aveţi un filmuleţ în care este prezentat un astfel de telefon mobil cu Windows95...

Închide