27
Ian
2013

Elicopter Black Hawk UH-60 pentru cei pasionaţi de aviaţie

La finalul anului trecut, în preajma sărbătorilor de iarnă, am avut bucuria să „zbor” la manşa unui elicopter Black Hawk UH-60. Este noul model de Apache Marines şi face parte din cea mai recentă generaţie de elicoptere cu telecomandă. Jucăria mi-a fost oferită de eMAG şi le mulţumesc pentru ocazia de „a pilota” un elicopter cu telecomandă!

Elicopter Black Hawk UH-60_1

Este o jucărie recomandată tinerilor cu vârstele peste 14 ani. Elicopterul are cam 20 de cm lungime şi poate zbura aproximativ 6-8 minute. Raza de acţiune este de aproximativ 10 metri. Atenţie, elicopterul se prăbuşeşte dacă iese din raza telecomenzii! Producătorul spune că este ideal pentru interior. Eu l-aş recomanda mai mult pentru exterior. Are două seturi de palete şi poate zbura foarte rapid. Te cam doare inima când il vezi cum se loveşte de un perete sau uşă.

Pachetul conţine elicopterul, o telecomandă şi un cablu USB pentru alimentare. Pentru a te bucura de minunăţia cu elice, trebuie să investeşti şi în 6 baterii de 1,5V tip AA. Acumulatorul intern (3.7V 150Mah Li-poly) al elicopterului se încarcă cu ajutorul cablului USB, în aproximativ 60 de minute. Eu l-am încărcat de la laptop.

Elicopter Black Hawk UH-60

Poate fi uşor de manevrat pe direcţiile: sus/jos, înainte/înapoi, stânga/dreapta. Înainte să vă apucaţi de treabă, verificaţi dacă rotorul este ok, dacă elicopterul este intact etc. Atenţie mare la cum îl controlaţi pentru că există riscul să-l spargeţi, să-i rupeţi paletele şi chiar să-i îndoiţi axul central.

Mie mi-a plăcut, chiar a fost distractiv. Este enervant faptul că durează cam mult încărcarea elicopterului. Sentimentul este ca la săniuş. Urci pârtia în 10 minute ca să cobori în 2 minute. Poate fi un cadou idel pentru copii, dar şi pentru cei mari pasionaţi de aviaţie.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Green Dental lansează un site dedicat utilizatorilor de smartphone

Eu sunt fan Green Dental şi cred că ştiţi acest lucru, asta dacă aţi mai trecut pe aici în ultimii...

Închide