Eroare Google?

Astazi am observat ceva ciudat la Google. Orice cautam pe Google, acesta imi lansa un mesaj de avertizare „Avertisment- vizitarea acestui site poate dăuna computerului dvs”. A turbat Google?

Update: Acum google si-a revenit, dar mi-am dat seama ca suntem dependenti de acest motor de cautare. In Romania e cel mai utilizat si in cateva minute toate lumea s-a plans de eroarea aparuta. Oare cum va fi sa nu mai avem Google?

Update2: Astazi, o eroare umana, a facut ca motorul de cautare google sa afiseze eroare de mai sus. Ei lucreaza in colaborare cu StopBadware.org la creearea unei liste cu toate site-urile aparent periculoase. Astazi s-a facut actualizarea acestei liste si s-a tastat gresit in codul lor „/”, lucru ce s-a atasat la fiecare site si facandu-le indisponibile. O simpla apasare de tasta a putut genera un asemenea „haos” in randul internautilor.

15 păreri la “Eroare Google?

 1. CyberX

  haha a fost hackerit google :”> de cine oare :”> um…… nu stiu ;;) de mine ?:>:> daaa daaa :)) mwhahahaha >:)

 2. Sorin Grumazescu

  N-ar fi prima oara cand Google e turbat.
  „Reveniti la pagina anterioara si alegeti un alt rezultat”…cum naiba sa revin la pagina anterioara si sa aleg un alt rezultat daca pe mine aia ma interesa.

 3. Alinush

  Si inca cat de dependenti…desi, daca ar fi durat macar 1 zi chestia asta, okidoki ar fi putut profita, a fost insa prea mica perioada.

 4. Pingback: » Care ai scos cablu din priza? A cazut Google -IT&C Blog

 5. Sorin Autor articol

  eu pun sursa de unde iau….nu urmaresc firul epic. Sunt foarte atent…Eu asa stiu ca-i normal…Si in blogosfera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *