31
Ian
2009

Eroare Google?

Astazi am observat ceva ciudat la Google. Orice cautam pe Google, acesta imi lansa un mesaj de avertizare „Avertisment- vizitarea acestui site poate dăuna computerului dvs”. A turbat Google?

Update: Acum google si-a revenit, dar mi-am dat seama ca suntem dependenti de acest motor de cautare. In Romania e cel mai utilizat si in cateva minute toate lumea s-a plans de eroarea aparuta. Oare cum va fi sa nu mai avem Google?

Update2: Astazi, o eroare umana, a facut ca motorul de cautare google sa afiseze eroare de mai sus. Ei lucreaza in colaborare cu StopBadware.org la creearea unei liste cu toate site-urile aparent periculoase. Astazi s-a facut actualizarea acestei liste si s-a tastat gresit in codul lor „/”, lucru ce s-a atasat la fiecare site si facandu-le indisponibile. O simpla apasare de tasta a putut genera un asemenea „haos” in randul internautilor.

You may also like

Project Glass: One day…
Nokia E7 – noul communicator
In cat timp ti se incarca?
Google din 884 de imagini 4×6

15 Responses

  1. CyberX

    haha a fost hackerit google :”> de cine oare :”> um…… nu stiu ;;) de mine ?:>:> daaa daaa :)) mwhahahaha >:)

  2. N-ar fi prima oara cand Google e turbat.
    „Reveniti la pagina anterioara si alegeti un alt rezultat”…cum naiba sa revin la pagina anterioara si sa aleg un alt rezultat daca pe mine aia ma interesa.

  3. Pingback : » Care ai scos cablu din priza? A cazut Google -IT&C Blog

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Finala Eurovision 2009 – Selectia Nationala

In seara aceasta, cu incepere de la orele 20.15 pe TVR 1 si TVR International, va avea loc spectacolul in...

Închide