29
Mai
2009

Eu cu cine votez?

Cam o data la 4-5 ani începem să fim interesanţi pentru politicieni. Doar când vin alegerile, electoratul contează. Tot în această perioada încep discuţiile interminabile despre politică şi toată lumea se întreabă: „Eu cu cine votez?”.

Cu cei care:
-mint frumos?
-mint bine?
-injura rivalii?
-promit mult?

NU. Eu votez cu cei care vin şi spun: „Am făcut? Am construit? Am ajutat?„. Vreau să văd fapte, asta pentru că m-am săturat de minciuni şi de vorbe-n vânt. Votez acel politician care vine şi-mi spune când vom avea aceleaşi salarii ca europenii, dar şi salariile le vreau la fel ca cele europene. Vorbele zboară, faptele rămân.

Cât despre spoturile electorale şi campaniile duse în această perioadă nu am ce să comentez. Sunt identice cu cele făcute acum 5-10-15 ani în urmă. Nimic nou.

Eu cu cine votez?

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

4 Responses

 1. Politicienii nu pot creste salariile! Ei doar construiesc conditiile pentru ca salariile sa creasca!
  Eu insa am o intrebare si mai buna!
  Pentru ce sa votez?…

 2. Prin vot iti castigi dreptul de a injura clasa politica aflata la guvernare. Asta aviz tuturor. Nu mai injurati daca nu votati.

 3. Stii ca replica asta a fost data tot de un politician nu?
  Si oricum ce conteaza daca votam sau nu…ei tot fac ce vor! Tot for face „aliante contra naturii” si tot vor fura!
  Asa ca…daca ma duc sau nu la vot conteaza prea putin!
  A…si ca idee tot am sa`i injur…pentru ca nu faptul ca ma duc sau nu la vot imi da dreptul sa comentez ce fac ei, ci faptul ca sunt cetatean care plateste taxe!Si deci si pe ei!

 4. Sorin, ai vazut si tu ce mult au contat voturile in toamna; dupa ce au terminat piesa de teatru dinaintea alegerilor s-au luat in brate. Dreptul sa ii injur il am din moment ce platesc taxe si impozite, cum spune si Oana. Eu sunt nemultumit pentru ca voturile noastre oricum nu insemna nimic: la urne se fura de mult, iar voturile de 50RON de acum se cumparau de mult, mi s-a propus si mie si mai multor prieteni sa facem parte din comisie de votare daca inlesnim niste chestii, ma-ntelegi, si luam vreo 300 RON.

  In afara de asta, datorita sistemului politic corupt, oricine ajunge sa condideze e compromis de mult, ca a bagat cineva bani in fundul lui sa ajunga acolo. Nu exista meritocratie in tara asta bananiera, iar asa-zisa politica e doar un joc de fum si oglinzi facut sa prosteasca masele. Avem chestii mai importante in viata decat sa ne jucam de-a democratia.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Photowalk #16 – B-Fit in the street

Primăria Municipiului Bucureşti organizează prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale în perioada 28 – 31 mai cea de-a doua...

Închide