Eu OVI, noi OVI

Daca lucram in echipa, noi putem fi OVI. Treaba sta in felul urmator:
– se da un concurs – Goana dupa OVI 2.0 – versiunea speciala „Goana dupa Blogger„;
– suntem 10 bloggeri (eu impreuna cu Chinezu, OviSirb , Pandutzu, Nihasa, Andu, EmilDragota, biciclistul, Valentin Bosioc si Titus) inscrisi in competitie, insa doar unul va deveni OVI Blooger. Tu ma ajuti pe mine si impreuna vom fi OVI.
– Te inscrii la concurs, ma votezi, ma sustii in aceasta cursa nebuna, eu castig si devin OVI Blogger, iar tu poti castiga un Nokia N900. Daca nu ajungi primul la mine, totusi poate reusesti sa fii in top 10 si castigi o pereche de casti BH-9105.

Cum putem lupta impreuna? Pai urmeaza pasii de mai jos:
1. Creeaza-ti un cont gratuit de E-mail Ovi (tutorial video). Daca ai deja unul, treci la urmatorul pas.
2. Trimite un e-mail din contul tau de E-mail Ovi la adresa vreau@goanaovi.ro cu subiectul „Care este primul indiciu?”. Fii pe fază apentru ca vei primi in curand pe e-mail primele indicii.
3. Accesezi pagina unde poti vota bloggerii inscrisi in competitie, adaugi in stanga (locul special) adresa ta de e-mail OVI si votezi Sorin Rusi:). Sub numele meu exista un buton „VOTEAZA”! Apoi ma anunti (pe twitter, facebook, blog) ca m-ai votat si pe 9 septembrie astept sa ma gasesti (daca voi fi OVI Blogger). Ultima zi in care ma poti vota este duminica, 5 septembrie.
4. Verifica-ti cat mai des contul de E-mail Ovi, pentru a afla indiciile cu locul si ora la care Ovi Blogger (adica EU) se va lasa descoperit.
4. Studiaza-le cu atentie, vino in locul de adunare si afla cum sa il recunosti pe Ovi Blogger (o sa ma recunosti usor).
5. Fii atent la detaliile si la indiciile de la fata locului si daca esti primul care ma gaseste, pleci acasa cu un smartphone Nokia N900, cu touchscreen, tastatura QWERTY, geo tagging. Ti-l dau personal!:)

Hai ca nu este foarte greu. Te inscrii, ma votezi, astepti indiciile pe adresa ta de e-mail OVI si pe 9 septembrie ma gasesti, iti dau un N900 si apoi mergem la o bere:).

Mai multe informatii gasesti pe:
Site oficial: http://www.goanaovi.ro/
Blog: http://goanaovi.blogspot.com/
FaceBook: http://www.facebook.com/GoanaDupaOvi
Twitter:  http://twitter.com/goanadupaovi

O părere la “Eu OVI, noi OVI

  1. Pingback: Tweets that mention Eu OVI, noi OVI | Sorin -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *