9
Ian
2009

Eurovision 2009 – Rusia

Eurovision 2009
A inceput nebunia cu Eurovision 2009. A 54-a editie a concursului muzical Eurovision se va tine in Rusia la Moscova pe Stadionul Olimpic. Finala va avea loc pe 16 mai. Aproximativ 36 de tari isi vor trimite la concurs cele mai talentate voci.

Pentru Romania s-au inscris 209 piese si 168 de artisti si formatii. Toate cele 209 piese trimise pentru concursul international de muzica Eurovision 2009 au fost validate si omologate de notar, astazi 8 ianuarie. Maine vom afla numele celor 24 de piese calificate pentru semifinalele din 27-29 ianuarie, iar pe 31 va avea loc marea finala in urma careia vom afla piesa si cine va reprezenta Romania la Moscova.
Puteti asculta piesele inscrise la concursul Eurovision 2009 pentru Romania

Sunt curios sa ascult cele 24 de piese calificate. Sper ca cel mai bun sa castige si sa evitam scandalul traditional de dupa finala.

Update: Elena Gheorghe s-a calificat in finala Eurovision 2009 din Rusia.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

14 Responses

 1. Mie nu mi se pare un proiect jenibil Eurovisionul, il urmaresc in fiecare an si imi place.
  Ce nu-mi place insa este ca la noi selectia nationala se incheie invariabil cu scandal si cu acuzatii multiple. Slabe sanse sa se intample altfel anul acesta.

 2. Pai si eu ma refeream la concurs in general. Cateva melodii de-a lungul istoriei au fost dragute, in general sunt mediocritati. Ca dovada, acesti concurenti nu sunt recunoscuti pe plan international (chiar daca vin dintr-o tara ca Anglia), nu prea castiga Grammies, daca ajung in topuri e vorba in general de muzica pentru gusturi indoielnice. Marile valori nu se inscriu la eurovision (cu mici exceptii). E mai mult o chestie politica, cum sunt si intrecerile sportive (la care in schimb se duc cei mai buni dintr-o tara, nu sportivi de mana a doua).

 3. Foarte probabil ca si anul asta sa se incheie tot cu o tziganie.
  Artistii se vor porcai pentru ca macar daca nu au castigat sansa de a deveni cunoscuti prin muzica sa nu rateze sansa de a face valuri ca scandalagii.
  Avem politie rutiera, comunitara, rurala, militara, ce mare lucru ar mai fi si politie artistica?… pentru un show-biz mai sigur…

 4. Ai glumit, probabil…cu „cele mai bune voci”. Sunt voci foarte bune (si) la noi care nu participa la selectia natioanala. Care, cel putin anul trecut, a fost „praf”!

  Poate anul asta sa fie altfel, sa avem un moment de genul Traistariu in Grecia…

 5. Pingback : » » Melodii alese - Eurovision 2009 - Blogu` Lu` Sorin

 6. Pingback : » » Tina - Pleaca & Zero - Sunny days - Selectia Nationala Eurovision 2009 - Blogu` Lu` Sorin

 7. Pingback : Noaptea Muzeelor 16-17 mai 2009 | Blogu` Lu` Sorin

 8. Pingback : Prima semifinala Eurovision 2009 | Blogu` Lu` Sorin

 9. mie imi place foarte mult piesa aserbaijuanului si sper sa castige. Cea mai naspa piesa din acestan dl eurovision dupa parerea me eate a frantei, norvegei, si bosnia hertegovina sunt oribile , nu stiu ce cauta aceste trei piese la eurovision

 10. clar o sa castigee aserbaijan, piesa este mortala si daca nar castiga aserbaijan ar fin nasapa, alta piesa nu stiu, poate turcia sau islanda dar nu norvegia cu naspeta lor
  de piesa

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Lumea e mica…

Astazi am avut placerea sa aflu niste lucruri foarte interesante legate de prieteni. Cat de "mica e lumea".

Închide