22
Aug
2009

Evenimente, fără numar, în septembrie

Se pare că luna septembrie va fi presărată cu cele mai multe evenimente şi activităţi dedicate online-ului românesc, dar şi multe concerte şi evenimente artistitce. În acest prim post, am să fac lista evenimentelor importante, dedicate internauţilor, de la care nu aş vrea să lipsesc.


Urban Soup Nights

Pe 5 septembrie se anunţă o nouă ediţie Urban Soup Nights la care sper să ajung. Încă nu se stie locaţia, dar va începe la ora 20.00 şi vom avea supă. Banii strânşi, din vânzarea supelor, vor fi donaţi Spitalului pentru Copii Grigore Alexandrescu. Este un proiect marca Tara Duveanu.

Offline20
Un eveniment pr365.ro si este oraganizat de o echipa condusă de Sorin Tudor. Se încearcă scoaterea din casă a bloggerilor, twitteristilor, a oamenilor din online, la un suc şi la o socializare în offline. Nu s-a stabilit data, dar se voteaza între 4,10 şi 11 septembrie. De preferat ar fi 10 septembrie, în celelalte zile având loc alte evenimente importante. Locaţia va fi un restaurant Pizza Hut din Bucureşti. Detalii pe offline20.wordpress.com.

Bucharest Twestival 2009
Am scris deja despre acest eveniment.

Wordcamp România 2009
Acest eveniment este dedicat celei mai utilizate platforme de blog din lume, wordpress. În România este organizat de Mihai Irinel şi Auraş Mihai Geambaşu. Evenimentul va fi împărţit pe două zile: prima zi va fi dedicată bloggerilor „WordPress for bloggers„(preţul biletului va costa 70 RON), a doua zi este dedicată business-ului „WordPress for business„(preţul biletului va costa 80 RON). Locaţia nu e stabilită, dar va avea loc în zilele de 16 şi 17 septembrie 2009. Mai multe detalii pe wordcamp.ro.

Webstock 2009
A doua editie Webstock, va avea loc pe 18 septembrie 2009. Este un eveniment organizat de Evensys şi coordonat de Manafu şi se va ţine la hotelul Hotel Radisson Blu. Va fi un eveniment ce include conferinţe şi workshop-uri despre blogging şi web 2.0. La final va fi gala Webstock 2009 unde se vor premia cele mai bune proiecte din Noul Internet. Deci va fi Webstock 2009 şi Webstock Awards 2009. Intrarea gratuită, dar se va face pe bază de invitaţie, iar pentru cei ce nu vor ajunge la eveniment, se va transmite live pe online.

Social Geek – Ediţia 3
Va avea loc pe data de 25 septembrie în Orange Concept Store. Evenimentul este dedicat celor pasionaţi de calculatoare, laptopuri şi tot ce ţine de internet. Fiecare invitat, vorbitor, prezintă proiectul sau proiectele la care lucrează, se nasc dezbateri şi discuţii libere. Intrarea 10 RON. S-a dat drumul la înscrieri.

DigiCafe Septembrie 2009
În lunile iulie şi august, Digicafe a fost în vacanţă, dar promite că va reveni în septembrie. Încă nu e nimic stabilit. Aşteptăm detalii cu privire la dată, tematică şi locaţie.

Ce alte evenimente, dedicate online-ului românesc se mai ţin în septembrie şi nu le-am menţionat? Eu sper să ajung la toate, acum depinde de program şi posibilităţi. Cine vine, pe unde ne vedem?

Update:
Web-Club
După o mini-vacanţă, evenimentul se reia pe 10 septembrie, cu începere de la ora 18.30, şi e programată o discuţie pe tema „Future of Online Video„. Vorbitori: Orlando Nicoara (MPI), Dragos Stanca (F5), Vlad Stan (Seed Money), Patrick de Hillerin (Happy Fish) si Sergiu Biris (Trilulilu). Moderator este Victor Kapra. Un eveniment marca Evensys/Manafu.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

3 Responses

  1. Pingback : Concerte, fără număr, în septembrie | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Parinţii şi calculatorul

Astăzi am urmărit un scurt metraj, pe numele său "Faţa galbenă care râde", şi mi s-a făcut dor de ai...

Închide