11
Dec
2008

Evenimente in week-end

Week-end-ul se apropie cu pasi repezi si deja incepem sa ne facem planurile pentru cele 2 zile de relaxare . Cum vremea e urata, vine iarna si temperaturile scad sub zero grade pe timpul noptii, eu va recomand 2 concerte la care puteti sa mergeti si sa va distrati.
Concert Supafly INC in Turabo Society Club pe 12.12.2008 (Supafly Inc este o trupa dance din UK compusa din Panos Liassi (Mister P) si Andrew Tumi(One).Este condusa de dj-ul si producatorul Mister P si colaboreaza cu unii dintre cei mai talentati PA’s din lume.)
Concert Morris in Bellagio pe 13.12.2008 (Morris este roman, pentru cine nu stia, si il stiti datorita pieselor Till The Morning Light si Desire pe care le tot ascultati in cluburi, discoteci, baruri si radio. In curand o sa-l si vedeti la TV pentru ca va scoate videoclip la piesa „Desire”. Eu cred ca va merita sa mergeti in Belaggio si sa va distrati alaturi de el.)

You may also like

Morris – Running
Unde ne distrăm în weekend? – 8.05.2009 – 10.05.2009
Circ în parcul Izvor
www.morris.ro – official blog

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Uite guvernul nu e guvernul

Vin sarbatorile de iarna si Romania tot politica viseaza. Se pare ca Basescu dirijeaza "circulatia" partidelor la guvernare. Basescu detine...

Închide