18
Noi
2010

Evenimentul 3D al anului!

Playtech.ro organizeaza PlayFest 3D, primul eveniment de tehnologie 3D cu aplicare in gaming din Romania, la data 26 noiembrie 2010, in clubul Le Studio (fostul R2) din Bucuresti.

Partenerii PlayFest sunt Asus Romania, care asigura si tehnologia 3D in cadrul evenimentului, si GameShop.ro, care aduce componenta de gaming, jocul Call of Duty: Black Ops.

Daca filmele 3D sau transmisiile TV in 3D se lasa inca asteptate, jocurile in 3D sunt deja o realitate, de ani buni. Asa ca, daca vrei sa vezi la ce nivel a evoluat tehnologia 3D fata de ce era acum cativa ani, pe vremea monitoarelor analogice, sau pur si simplu vrei sa o descoperi pentru prima oara, Playtech.ro iti ofera sansa unei experiente 3D la cel mai ridicat nivel disponibil in acest moment.

Evenimentul va incepe cu o competitie 3D in retea, pe platforma PC, cu noul titlu mult asteptat din faimoasa serie COD si va continua cu o petrecere cu suprize si premii diverse. Participantii vor avea ocazia de a testa ei insisi tehnologia 3D pe tot parcursul evenimentului, in zona special amenajata in acest scop.

Accesul la eveniment va avea loc pe baza inscrierii pe Playfest.Playtech.ro.

PlayFest 3D este organizat de Playtech.ro, cu sprijinul ESL si Kingston. Evenimentul se bucura de sustinere din partea reputatilor bloggeri Cristian China-Birta (chinezu.eu), Cristi Dorombach (piticu.ro), Dan Dragomir (dandragomir.biz), Vali Birzoi (valix.blogspot.com), Victor Kapra (victorkapra.ro).

Parteneri media: Stud-Life, AdEvolution, Gamextv.ro, Sapte Seri, Zon@IT, Ziua Veche, 9am.ro, Wall-Street.ro, Yuppy.ro, Anyplace.ro, LaptopNews.ro, Metropotam.ro, MyVideo.ro, Business Cover, E-wow.ro, PR Wave, SoFresh.ro, Muzica Store.

You may also like

Secret Party – Sandero serie limitata Orange
Puma Creative Factory Party
Life is a Pitch
Pantofi PUMA personalizati

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Life is a Pitch

Pe 25 noiembrie 2010 la Bucharest Hubb va avea loc evenimentul Life is a Pitch care deschide seria intalnirilor si...

Închide