12
Oct
2012

F64 Studio lansează Cafeneaua F64

F64 Studio, lider pe piaţa echipamentelor foto din România, împlineşte 11 ani de existenţă, ocazie cu care a anunţat deschiderea Cafenelei F64 în cadrul showroom-ului din Bd. Unirii nr. 45 din Bucureşti. Cafeneaua F64 este menită să devină locul preferat de întâlnire a comunităţii fotografilor din Bucureşti și nu numai.

Este deschisă şapte zile pe săptămână, în timpul orarului de funcţionare a magazinului. Fie că vorbim de o simplă întâlnire sau de o cafea înainte sau după un curs foto, alături de consultanţi şi de gama largă de echipamente aflată la dispoziţie, cafeneaua completează experienţa pe care F64 Studio o oferă clienţilor săi.

Preţurile sunt decente, oferă un număr ok de locuri. Se pot servi cafele, sucuri, bere şi chiar prăjituri. Fiind un mediu dedicat tehnologiei, nu lipseşte wi-fi-ul gratuit. Chiar m-am gândit sa-mi mut biroul în cafeneaua F64.

You may also like

F64 şi investitorul străin – cu bune şi rele
F64 aniversează 12 ani de activitate
Piatra Craiului în imagini – la munte cu F64 şi Canon
Bucureştiul văzut de sus

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ymens – prima platformă cloud românească pentru IMM-uri (video)

Săptămâna trecută am participat la o conferinţă mai specială. TeamNet a lansat platforma de soluții de business Ymens. Este primul...

Închide