20
Noi
2013

Fă bine! E simplu!

Este foarte uşor să facem un rău, însă mereu avem impresia că faptele bune se fac mai greu. Eu aş dori să contrazic puţin acestă idee şi garantez că la fel de uşor putem să facem şi bine. Trebuie doar să vrem să facem fapte bune, să ne implicăm în diferite acţiuni pozitive, să ne respectăm între noi şi să ne sprijinim. De când am blogul, am susţinut şi am participat la multe campanii umanitare.

donator de viitor

Şi mă voi implica într-o nouă campanie. Campofrio România a luat inițiativa de a dona cel puțin 8000 de sandvişuri către copiii defavorizaţi din comunităţile doljene. Din statisticile lor, în judeţul Dolj sunt 13 comunităţi de oameni defavorizaţi, iar numărul copiilor este de aproximativ 4000. Inițativa Campofrio este susținută de World Vision România, care se implică direct în ajutorarea comunităților din Dolj, alături de Carrefour România.

În perioada 21-28 noiembrie Campofrio transformă fiecare produs achiziționat în rețeaua Carrefour într-un sandviș care va fi donat unui copil neajutorat din comunitățile doljene, de Ziua Recunoştinţei. Sub sloganul #Campofriofacebine, proiectul va aduce bucurie în viața celor care au cea mai mare nevoie. Pe 28 noiembrie voi fi alături de Campofrio România la evenimentul de donaţie din Dolj, de Ziua Recunoștinței şi vom aduce zâmbete pe chipul celor mici.

Programul „Donator de viitor” se desfașoară pe termen lung, oricine se poate implica și pe viitor. Cu ajutorul tău, World Vision România va continua să dezvolte proiecte concepute în funcție de necesitățile locale, contribuind astfel la bunăstarea tuturor copiilor și familiilor din zonă.

Mai multe informaţii despre „Donator de viitor”! De la mine cât pot şi cum pot, de la voi poate mai mult, de la Dumnezeu şi mai mult!

You may also like

Bloggers Lan Party -ediția II – ca pe vremuri
Bucureştiul văzut de sus

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Refresh yourself – schimbă-ţi vechii pantofi cu o pereche nouă şi contribuie la fericirea unor copii

Zorilestore.ro a demarat proiectul "rabla" pentru încălţăminte. Pe 22 octombrie 2013 a lansat o nouă campanie menită să ne încurajeze...

Închide