Faceţi ce zice popa…

Nu ce face el. Cam aşa sună un proverb românesc şi pe care am început să-l înţeleg tot mai bine. În această periaodă de criză, a te cununa este un lux. Sfânta taina a cununiei, prilej de bucurie şi veselie, a ajuns să fie cumpărată pe bani mulţi. Dacă nu ai bani să-l plăteşti pe popă, rişti să rămâi necununat. Aşa ceva este inadmisibil într-o ţară creştin-ortodoxă.

Băi dobitocule de preot ce eşti, tu ceri 700 RON pentru o cununie, dar eşti constient că suma asta reprezintă un salariu modest în România? O nesimţire de nedescris din partea acestor preoţi care cerşesc sute sau mii de RON pentru a face o slujbă. Banii aceştia trebuiau să vină din bunătate şi după posibilităţile fiecăruia, nu să ceri tu ca un MARE dobitoc ce eşti. Tu eşti plătit să slujeşti în numele Domnului, sau nu ştii cine este EL?

Tu plăteşti impozit pentru ei? Tai bon fiscal sau chitanţă? Nu, tu-ţi iei BMW că doar eşti preot. Încă un motiv pentru care nu merg la biserică. Ruşine preoţilor ce practică acestă escrocherie.

3 păreri la “Faceţi ce zice popa…

  1. Georgiana

    700 Ron pentru o cununie? Deci, pentru a face nunta, pe langa celelalte cheltuieli, trebuie sa mai lucrez o luna ca sa pot plati taxa de cununie?Mai bine nu mai fac nunta 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *