11
Aug
2009

Faceţi ce zice popa…

Nu ce face el. Cam aşa sună un proverb românesc şi pe care am început să-l înţeleg tot mai bine. În această periaodă de criză, a te cununa este un lux. Sfânta taina a cununiei, prilej de bucurie şi veselie, a ajuns să fie cumpărată pe bani mulţi. Dacă nu ai bani să-l plăteşti pe popă, rişti să rămâi necununat. Aşa ceva este inadmisibil într-o ţară creştin-ortodoxă.

Băi dobitocule de preot ce eşti, tu ceri 700 RON pentru o cununie, dar eşti constient că suma asta reprezintă un salariu modest în România? O nesimţire de nedescris din partea acestor preoţi care cerşesc sute sau mii de RON pentru a face o slujbă. Banii aceştia trebuiau să vină din bunătate şi după posibilităţile fiecăruia, nu să ceri tu ca un MARE dobitoc ce eşti. Tu eşti plătit să slujeşti în numele Domnului, sau nu ştii cine este EL?

Tu plăteşti impozit pentru ei? Tai bon fiscal sau chitanţă? Nu, tu-ţi iei BMW că doar eşti preot. Încă un motiv pentru care nu merg la biserică. Ruşine preoţilor ce practică acestă escrocherie.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

3 Responses

  1. 700 Ron pentru o cununie? Deci, pentru a face nunta, pe langa celelalte cheltuieli, trebuie sa mai lucrez o luna ca sa pot plati taxa de cununie?Mai bine nu mai fac nunta 😆

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Vrem, Vrem, Vrem…

Noi vrem. România este o ţară care a vrut şi vrea mereu ceva de la cineva. Majoritatea românilor se plâng...

Închide