11
Noi
2008

Fara suporteri in deplasari

Dupa ultimele incidente neplacute de la partidata Rapid – Steaua, Dumitru Dragomir a anuntat ca va propune ca echipele ce vor juca in deplasare sa nu mai fie insotire de galerie.
"Voi face o propunere Federaţiei Române de Fotbal prin care galeriile organizate să nu mai însoţească echipele în deplasare.
Mircea Sandu este deacord. Daca tu ca suporteri nu esti constien ca nu faci rau celor de la echipa adversa prin manifestarile huliganice, ci propriei persoane si a echipei tale, atunci inseamna ca nu esti suporter. Din cauza grupurilor de huligani sufera toti suporterii. Eu unu sunt dezgustat de fotbalul din Romania. Dupa cum ati observat nici macar meciurile interne nu le mai prezint pe blog ca nu am ce. M-am saturat sa aud de batai de strada, de batai in stadion si de alte incidente soldate cu victime sau spre fericirea noastra fara victime. Dar pe de alta parte n-as fii deacord… Cred ca rezolvarea cazurilor de acest gen, sta in mainile suporterilor ce se dovedesc a fii adevarati suporteri. Voi cum comentati declaratia lui Dumitru Dragomir?

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

5 Responses

 1. cosmin

  Dece vorbesti tu de fenomenu „fotbal„ ca nu stiu daca ai asistat vreo data la un meci de fotbal
  Mai bine scriai un articol despre aparate foto sau ce facu tu dimineatza la 7 sau mai faceai o poza cu alina pulagara :)))

 2. si bine si rau …
  f bine pentru cei care cauta scandall la meciuri in loc sa isi vada de ale lor
  f rau pt cei cuminti si care vor sa vada un meci in liniste ,,,acestia sunt suporterii adevarati

  🙂

 3. Să clarificăm o chestie: nu auzi decât de violenţe, scandaluri şi bătăi deoarece fotbalul din ţara noastră e urât, presa nu are ce să dea ca să umple zecile de minute de sport, de care publicul e avid.

  Se preferă să se dea o prea mare importanţă violenţei când ultraşii fac multe spectacole menite a-şi susţine echipa şi a-şi demonstra devotamentul.

  Alea de ce nu se văd?

  RomanianUltras´s last blog post..Rapid – Steaua coregrafia suporterilor stelisti

 4. @RomanianUltras te cred. Stiu atmosferele de pe stadioane…..dar acele spectacole au inceput sa scada ca numar. Am zis ca am fost pe stadion si am jucat si fotbal. Altfel erau galeriile acum 5-10 ani si parca era mai mult spectacol. Acum este numai violenta. Sa nu uitam de bataile din tramvaiul 41 facute de rapidisti, clujeni. SA nu uitam de capete sparte jandarmilor sau cameramanului acum ceva luni in urma. Sa nu uitam cum asa zisi suporteri au dat in femei si batrani la un derby steaua – dinamo. Deci unde e spectacolul?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
DJ Bigice Remix … Chicanos – Suki Suki

Dj Bigice a scos noi remixuri dupa piesa Chicanos - Suki Suki. Va invit sa le ascultati. DJ BIGICE REMIX...

Închide