Farmacii non stop in Bucuresti…

nu exista. Eu unu am cautat 2 ore si n-am gasit. Ajung acasa si caut pe marele Google farmaciile cu program non-stop. Spre uimirea mea gasesc foarte multe, dar probabil sunt doar online deschise ca-n offline erau inchise. Pana si Sensiblu Giurgiului, o farmacie aproape de mine, care spune ca are program non-stop, era inchisa. Bine ca avem magazine sex shop, cazinouri, restaurante, ce mai conteaza farmaciile. Probabil farmaciile au program non-stop pana la ora 22.00.
Va ofer o lista de farmacii non stop, dar va sfatuiesc sa sunati inainte ca sa nu mergeti degeaba.

13 păreri la “Farmacii non stop in Bucuresti…

 1. cart00n

  Cam de un an nu mai sunt farmacii non-stop. Dupa ce am cautat tot cartierul am ajuns sa sun la 112 sa intreb de o farmacie, culmea nici cei de la 112 nu stiau. In cele din urma am gasit o farmacie non-stop in centru pe Magheru…

 2. Sheilla

  in drumul taberei la orizont cea de stat ( nu stiu daca o mai fi de stat )e non stop si helpnet-ul de la piata moghioros

 3. oameni dezimformati

  oameni buni, ce va agitati atata? de ce va revolta atata faptul ca sex shopurile ar fi deschise noaptea, in timp ce farmaciile nu? vi s-a parut voua o coparatie potrivita? de ce nu va revolta faptul ca barurile-s deschise, in timp ce farmacistii dorm? adica uite, viciul e mai non stop decat virtutea sau ce? auzi, „magazin de tip „sex shop””, parca ar fi dracu in persoana, nu altceva…ei bine, va anunt ca sex shopurile nu-s deschise non stop, iar daca sunt, eu in acest moment nu gasesc nici unul, iar o aspirina chiar nu ma incalzeste cu nimic.

 4. Sorin Autor articol

  Pai Sex Shop-urile au si ele functia lor, dar hai sa dam drumu si la o farmacie:). Bine ca acum am una chiar la parterul blocului:).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *