28
Sep
2009

FarmVille

Recunosc, îmi place FarmVille, un joculeţ simpatic de pe Facebook. De mult visez la căsuţa mea cu prispă, la grădina mea de zarzavat şi la mica crescătorie de animale…Dar cum încă nu am reuşit să-mi realizez visul, apelez la acest joc.

FarmaVille m-a atras prin complexitate, are multe elemente, multe plante, animale, cladiri, grafică şi modul simplu de joc. Nu are nevoie de multă atenţie, 10 minute pe zi e suficient, dar e relaxant. Totul se petrece în timp, sunt plante care cresc în 2 zile, altele în 4 zile sau câteva ore, la fel şi cu animalele. Totul se face pe bani, în acest joc fiind 2 tipuri de monezi: galbene şi verzi. Banii galbeni îi faci prin munca depusă în ograda ta şi în cea a vecinilor, cei verzi se fac mai greu, prin plata unor bani reali sau aştepţi să faci experienţă sau taskuri.

Acesta este şi modul prin care este monetizat acest joc, donaţiile prin SMS. O idee genială. În plină criză, banii se fac strângând de la mulţi câte putin. Nu am ajuns atât de maniac încât să plătesc, dar sunt convins că sunt persoane care au plătit pentru a se dezvolta mai repede.

Gata cu vorbăria, am fugit că mi s-au copt bostanii şi vinetele. Vă las să ascultaţi o piesă cu dedicaţie pentru iubitorii jocului FarmVille (de la Malina)

You may also like

Daca n-ai facebook – NU EXISTI
The Social Network – 1 milion de $ sau 1 miliard de $?
Optimism 2009 – ediţia de toamnă – poze, filmuleţe şi păreri
Joaca cu setările în reţelele sociale
Citește articolul precedent:
Google la 11 ani

Astazi, zeul suprem al internetului, Google, împlineşte 11 anişori. Pe măsură ce creşte, se cam tâmpeşte, dar e bine să-i...

Închide