13
Ian
2009

Felicitari French Kiss

French Kiss este o emisiune de radio ce se difuzeaza de luni pana vineri, de la 22:30-02:00 pe Kiss FM. Tin sa felicit echipa de la French Kiss (Dan Fintescu, Roxana, Andreea, Sinziana) pentru ajutorul dat ascultatoarei Paula. E bine sa spunem nu „sinuciderii” si nimic din lumea asta nu merita acest lucru. Viata trebuie traita cu bune si cu rele, asa cum ne-a dat-o Dumnezeu.
Va las sa ascultati urmatorul caz, poate cel mai intens caz de la Franch Kiss.
Paula la French Kiss

You may also like

DJ Bigice, live@ Kiss Kiss in the Mix
În adolescență…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Şi el are telefon

12 Responses

 1. N-am înţeles niciodată emisiunea asta. Parcă înregistrarea asta mă face să cred că e o emisiune perfectă pentru români. Sunt mulţi cu te miri ce probleme..

 2. @Andu ai inteles perfect. Este o emisiune ce vine in sprijinul acelor persoane care au multe frustrari si nu au curajul sa le spuna decat la telefon. Sunt si cazuri interesante si mai putin interesante.

 3. yry_madrid

  Sorin am ascultat cazul lui Paula,dar vroiam sa stiu(daca sti?), daca pana la urma sa terminat cu bine.
  Si sper ca da!
  Din partea mea:*FELICITARI*CELOR DE LA FRENCH KISS. …cu siguranta nu a fost usor…
  yry

 4. @yry, pe blogul lui Dan era mentionat ca a doua zi s-a incercat reluarea legaturii telefonice cu Paula, dar a raspuns mama ei si nu i-a mai dat voie sa vorbeasca la telefon. Deci sa speram ca era bine.

 5. Pingback : Paula-French Kiss « kittti’s blog

 6. Bobe (xZibitBMN)

  chiar ca ramai socat de cazuri de genul asta
  felicit pe cei de la french kiss pt modul cum au tratat problema

 7. Salutare copiii…!!! merge emisiunea….

  Dan…. de cate ori ai vut senzatzia ca o pierzi desub control….???
  sper ca a iesit bine caci la ce am auzit eu sar fii putut sa iasa rau incontinuare…
  dar na.. marog o-i fii reusit tu ceva.. bravo. fetele… atentzie mare in cazuri de genu nu intratzi in panica nu bune pentru nimeni. Sar putea sa se sperie mai bine victima….
  dar trebuie sa recunosc ca nu e rau deloc… 😛 eu unu va tzin pumnii!! dar am si eu o mare rugaminte datzimi careva un nr de telefon…. de cand vreu sa vb cu voi.. si in legatura cu VALI Stima si respect fratzioare daca am putut eu potzi si tu!!!!!! good stuff it’s vine not heroin…

 8. andreea

  buna frensch kiss ma numesc andreea am 38 de ani vreau azi sa vb ceva itersat ca ami place mult emisunea voastra ajutati pe toata lumea an cazuri grele am o mre problema de vb cu voi asta seara ca am facut ceva gresit eu lucrez la un club de tineret sunt barmanita e al meu clubu cu tatal mihaelei cum sar zice fata noastra eu sunt a 2 mama a ei si iam facut ceva rau ei vb cad te sun azi va pup andreea va astept sa comunicam nu pot vb aici pa dan pa siziana si andreea dupa cum am anteles eu la telefon eri vam ascultat si ami place mult frensch kisssi eri nu mai ma sunat o fata de acolo vam sunat eri dar nu mai avut timp de vb dar nu e nimc va sun azi ok pa ne auzim la telfon

 9. buna sunt ionut am 19 ani….si vreaus a va spun ca avety o emisiune super de unde tineri au de invata si nu numai tineri orcine are de invata din povestyle altora……….pai ai sa va zik si eu povestea mea:-:*

 10. ramona

  Buna ma numesc ramona..am nevoie de ajutor..iubesc pe cineva.kare are ddeja prietena..si na nu pot sa renunt la el.sia batut joc de mine..si sunt deja cu cel mai bun prieten al lui..
  iubesc emisiunea….pwp:X

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Un spam ciudat

Am primit un spam ciudat. Poate sa-mi explice cineva ce si cum s-a intamplat? Dupa cele prezentate mai jos a...

Închide