7
Mar
2010

Femeia! (guest post)

Post scris de Alexandra Dogaru

Îi plăcea să o privească în timp ce ea dormea.
Nimic nu se compară cu sentimental acela de fericire că în sfârșit a găsit-o. Era femeia vieții lui. Femeia aceea cu chip de înger și zâmbet dureros de dulce își făcuse loc în viața lui și părea că va ramane acolo pentru totdeauna.

Îi plăcea mult să fie răsfățat, sărutat și mângâiat de ea. Ea era jumatatea pe care o căutase o viață întreagă, fără ea se simțea gol și singur.

Se simțea minunant când se trezea lângă ea. Nimic nu se compara cu imaginea ei dimineața, cu trupul ei cald, lipit de al lui. Știa că va fi a lui pentru totdeauna, pentru că se simțea împlinit alături de ea din punct de vedere spiritual și nu numai. După ce i s-a dăruit toată noaptea și i-a spus “te iubesc!” de multe ori, cele două cuvinte s-au transformat în ecoul zilei următoare pentru el.

Femeia pe care o iubești nu trebuie să fie doar femeia care-ți găteste, care te așteaptă să vii de la serviciu, care te sună să-ți spună “te iubesc!” doar pentru că a uitat să ți-o spună când ai plecat. Ea nu poate fi un obiect de venerație. Ea nu este sau va fi doar mama copiilor tăi.

Femeia pe care o iubești nu este decât cealalta parte a ta: cea mai frumoasă, care te completează, care te împlinește, care te face mai puternic, este asistenta rănilor tale.

Femeia pe care o iubești respiră iubire, trăiește frumos, visează, cântă, râde și plânge odată cu tine… E acolo când ai nevoie și știe să îți ofere tot ceea ce ai tu nevoie!

Fii recunoscător și du-i un buchet de flori astăzi, răsfaț-o, dar nu pentru că este 8 Marie… Nu! Ci pentru că știe să facă din tine un bărbat fericit în fiecare zi.

Iubește-o azi, iubește-o mâine, iubește-o oricând!

You may also like

Riscati. Lasati sa vi se intample povesti! (guest post)
Sa zambim pentru noi (guest post)
Jocul (guest post)
Primavareste-te! (guest post)

12 Responses

 1. Alexandra Avr

  Superb! „Femeia pe care o iubești nu este decât cealalta parte a ta” ati „auzit baieti ?! 😀

 2. LostGirl

  Ar trebui ca toti baietii si barbatii sa citeasca randurile astea. Asa , vor sti ce au de facut .

  Dar nah , pentru asta suntem noi , femeile : sa`i invatam sa ne iubeasca. :>

  La multi ani tuturor femeilor! :*

 3. A

  „Se simțea minunant când se trezea lângă ea. Nimic nu se compara cu imaginea ei dimineața, cu trupul ei cald, lipit de al lui. ”

  „Femeia pe care o iubești respiră iubire, trăiește frumos, visează, cântă, râde și plânge odată cu tine… E acolo când ai nevoie și știe să îți ofere tot ceea ce ai tu nevoie!”

  „Fii recunoscător și du-i un buchet de flori astăzi, răsfaț-o, dar nu pentru că este 8 Marie… Nu! ”

  🙂 frumos…adevarat…

 4. Mihai

  Mah tu ala cu mos craciun . 8 Martie este ziua femeii . a mamei s.c.l . daca nu ai altceva mai bun de zis de ce te-ai mai deranjat sa citesti ? . Anyway . superb . de suflet tot ceea ce ai scris . foarte frumos .

 5.  Foarte interesant articolul si viziunea asupra femeii. Intr-adevar femeia este jumatatea barbatului. Este ceea ce il intregeste. Important este ca fiecare mascul sa fie in stare sa pretuiasca ce are langa el. La multi ani, plini de zambete si iubire dragelor! 

 6. Camelia

  Postarea asta ar trebui sa stimuleze baietii la o stare de reflectie ,dupa care, indubitabil vor ajunge la aceeasi concluzie;)…ft frumos =D> =D>

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
4TuningDAYS 2010 Bucuresti

Se pare ca, pentru pasionatii de masini tunate, femei frumoase si muzica buna, 2010 vine cu a 5-a editie de...

Închide