8
Iul
2009

Fenomenul „decesul lui Michael Jackson”

Funerarii Michael Jackson

Vă rog frumos să nu-mi săriţi în cap. Nu-l vorbesc pe Michael de rău, ba mai mult îl respect şi-l las să se odihnească în pace acolo sus în ceruri.

Vreau să vorbesc despre fenomenul „decesul lui Michael Jackson”, pentru că moartea marelui artist al muzicii pop a lansat un fenomen. Daca acest artist nu murea, eu pun pariu că nimeni nu pomenea de el decât foarte puţin şi poate ceva mai mult în perioada concertelor ce urma să le aibă în Londra.

Acum că a plecat dintre noi, s-au scris kilometri întregi de hârtie, zeci şi sute de articole pe bloguri si siteuri, s-au vândut milioane de albume, au apărut zeci şi sute de mii de specialişti în muzica pop şi tot mai multe înformaţii, despre viaţa sa privată, au fost aduse la suprafaţă.

Nu zic că nu trebuie pomenit, dar am impresia că deja se exagerează. Parcă este un serial marca OTV. Până să moară, nimeni nu mai ştia nimic de el, era uitat ca artist şi cred că nici un fan nu s-a interesat de situaţia idolului. Dupa deces, milioane de picături de lacrimi au curs din partea fanilor şi de două ori mai multe din partea oamenilor care nu aveau nici o tangenţă cu el şi muzica pop, dar imaginea şi raitingul contează.

Michael Jackson nu a murit, doar că a preferat să plece fizic dintre noi. Astăzi Michael Jackson a fost condus pe ultimul drum. Să-l respectaţi aşa cum spuneţi şi să-l cinstiţi aşa cum merită.

(foto mediafax)

You may also like

Michael Jackson – Bucureşti 1992 – cine a fost la concert?
Ce muzica ascultam de revelion?
Cu drag pentru voi
Banii nu au valoare…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Dragostea de carte

Ce a însemnat pentru unii Bacalaureat 2009 şi cum s-au terminat cei 4 ani de liceu. Câţi dintre voi v-aţi...

Închide