18
Iul
2008

Forumul eMAG la 1 an si o luna

Forumul eMAG a ajuns la frageda varsta de 1 an, si mai exata 1 an si o luna. Un forum interesant unde am aflat mai multe lucruri interesante, am putut sa colaborez cu diferite persoane pe diferite domenii. Cateva statistici prezentate de eMAG:
– Peste 115.000 de mesaje pe forum structurate in peste 8900 de topicuri;
– Membrii forumului au comunicat prin mai mult de 7500 de mesaje private;
– Peste 950.000 de vizite si 3.000.000 de afisari de pagini;
– Peste 8000 de membri au comunicat prin mesaje pe forum;
– 7 moderatori au grija ca sa mentina un mediu placut pentru toti;
– in cadrul concursurilor de pe forum, am acordat premii de peste 10.000 de euro celor mai activi membri, urmand ca primii 10 sa primeasca premii de peste 2.000 de euro pentru activitatea desfasurata in primul an de forum.
Ma bucur sa stiu ca si eu am contribuit, putin ce-i drept, la statistica de mai sus. Eu le urez „La Multi ani” si sper sa fie la fel de activ si atractiv ca pana acum.

Update 18.08.2009: Forum eMAG nu mai exista. Ciudat si dubios cum a putut disparea peste noapte asa ceva, dar nu cunosc politica lor de marketing…

You may also like

[Black Friday 2014] eMAG vinde carburanți online
eMAG intră pe TV
Vanzare de domenii sau site-uri
Promoţia eMAG – eşec sau succes?

4 Responses

  1. Daca prostia ar durea….@emag ai fi primul care ar tipa. Asta nu e reclama. Este o apreciere pentru acest forum, pe care eu am stat si am activat:). In prezent nu mai este. Acest blog trateaza si subiecte din comertul online romanesc…Deci daca pentru tine e reclama, atunci asa o fi, eu nu am facut postul ca reclama:D

  2. emag

    ok sa zicem ca nu fu reclama – my bad 😀 … dar trateaza si ultima chestie pls : adica faptul ca nu mai e ! de ce oare ? ca erau prea transparenti ? ca incepeau utilizatorii sa ii porcaie si nu mai faceau fata ?
    unde s-a mai pomenit sa stergi un continut asa bogat peste noapte ? este o mare prostie si un scuipat in fata celor ce au postat pe acel forum … si cumva si pentru tine care ai pus osul acolo cum zici ;), nu ?

  3. Da, aici iti dau dreptate si nu te condamn. Poate strategia lor e alta…Ramane de vazut…Oricum imaginea eMAG a fost intr-o scadere drastica in ultimele luni.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Te freaca grija?

Pe cineva il cam freaca grija de persoana mea. Acesta este un tanar care nu si-a luat bacul, are 19-20...

Închide