Fotbal cu bloggeri

Am participat la tot felul de evenimente organizate de bloggeri pentru bloggeri. Unele intalniri au fost chiar foarte distractive si pline de miscare, exemplu laser tag. Acum ca vremea s-a incalzit si s-au deschis terenurile de fotbal, nu organizam si noi un eveniment fotbalisti cu bloggeri? Cati iubitori ai sportului cu balonul rotund avem in blogosfera?

Eu cred ca ar prinde bine sa facem cat mai multa miscare si cu ocazia asta incurajam si pe cei ce ne citesc sa faca la fel ca noi. In ultima vreme calculatorul si internetul ne ocupa tot timpul.

Update: Vad ca lumea este interesata si dornica de un fotbal, ca-n curtea scolii. Ma bucur sa vad ca si bloggeritele doresc sa joace si chiar le invit. Nu le-am exclus niciodata din aceste competitii intre bloggeri. Eu o sa ma interesez de ceva locuri unde am putea merge si ramane ca dupa Paste sa punem in aplicare aceasta idee.

24 de păreri la “Fotbal cu bloggeri

 1. eRRmy

  Este o idee foarte buna.
  Ce ar fi daca s-ar organiza in fiecare oras un astfel de campionat. Cei care castiga in orasul natal, sa se intalneasca ca sa joace marea finala.

 2. Sorin Draghici

  Eu ma bag, hai sa facem pe invita.ro un eveniment sa vedem cine se inscrie. Eu am in fiecare miercuri de la 20 la 22 terenul inchiriat cu un alt grup de prieteni la Strandul Cara. Tine-ma la curent.

 3. Sorin Autor articol

  Ce rost are sa fac pe invita.ro?Nu. Eu o sa iau legatura cu mai multe terenuri sintetice, vedem preturi si conditii, apoi, in functie de cati doritori suntem, incercam si vedem ce iese. Daca fenomenul ia amploare, apelam si la invita.ro:)

 4. eRRmy

  De promovat nu v-a fi foarte dificil. Ii batem la cap toata ziua cu chestia asta.
  Problema esta ca nu suntem toti din acelasi oras si asta e mai greu.

 5. Sorin Autor articol

  fetelor dar nu trebuie. Chiar ma bucur sa stiu ca sunteti interesate. Pai dupa Paste eu sper sa si punem in practica ideea:)

 6. Miy4Mircea

  As vrea sa stiu toate miscarile din lume nu chiar toate numai sa il bat pe un copil de varsta mea si de inaltimia mea. Ca Messi si Cristiano Ronaldo cei mai buni jucatori din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *