31
Mar
2011

Frica de dentist, frica de durere, lipsa de incredere in doctori?

Pana acum 2 ani, notiunea de „stomatolog” imi era straina. Recunosc, 20 si ceva de ani eu n-am pasit pragul unui cabinet stomatologic. Si rau am facut! Oricat de bine ne-am spala pe dinti, un control la 6 luni trebuie facut. Merg pe ideea ca este mai usor sa previi decat sa vindeci. Insa nu am respectat-o in cazul danturii si nu vreti sa stiti in ce stadiu am ajuns.

De aproximativ 2 ani, o problema dentara s-a agravat si am ajuns la ceva complicatii. Am amanat vizita la dentist pana in ziua cand mi-a cazut un dinte…Apoi am fost la ceva controale, am cercetat cateva cabinete stomatologice. Sumele auzite m-au cam descurajat, la fel si frica de durere, dar si lipsa de incredere in medici. Cred ca am simtit cu totii durerile insuportabile de masele si auzim mereu cazuri cu oameni care se plang de dentisti.

In primavara acestui an, am mers la „portile deschise” Dent Estet – clinica stomatologica din Bucuresti. Si de la o simpla vizita, am ajuns sa invat drumul pe de rost. Dupa ceva controale, o radiografie, ceva mai mult curaj, cateva garantari din partea medicilor ca nu ma va durea nimic, m-am apucat de treaba. Mi-au oferit increderea de care aveam nevoie ca sa fac pasul. Nu-mi place sa las pe oricine sa se uite in gura mea.

Pana acum, echipa Dent Estet s-a comportat cum a stiut mai bine. Pentru fiecare actiune exista un doctor specializat. Imi place faptul ca-mi trimit sms-uri sa ma anunte cand am programarile, imi explica pasii, ce trebuie facut etc. O sa va povestesc etapele prin care trec, cum se poate repara o dantura stricata ca a mea si la final o sa va arat zambetul:). O sa invat stomatologia fara sa vreau:).

In 2011 vreau sa-mi repar dantura si vreau sa zambesc cu toti dintii.

You may also like

[Oferta Green Dental] New Patient Offer
Implant dentar cu 50% reducere
Mă pregătesc de implanturi dentare
Uof-Uof, Mai-mai

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Bloggerii stiu sau nu stiu sa se distreze?

Eu cred ca bloggerii stiu sa se distreze. Au demonstrat-o de foarte multe ori, in ultimii 3-4 ani. Bloggerii nu...

Închide