2
Iun
2009

Furtună în Bucureşti – 02.06.2009

În această seară o furtună puternică s-a abătut asupra capitalei. În zona Berceni nu a fost chiar aşa de speriat, dar totuşi s-a simţit ploaia cu grindină şi vântul puternic. Tunetele şi fulgerele n-au lipsit nici ele din acest cadru rupt parcă din filmele horror. Imediat voi posta şi cateva filmuleţe cu atmosfera de afară.

Aşa s-a văzut furtuna de la etajul 3 al unui bloc din Berceni.

Furtună 2 iunie Bucuresti. Alt unchi.

UPC a rezistat bine. Internetul şi cablul au mers bine, fără probleme. În schimb a picat emisia la mai multe posturi TV romaneşti. Nici electrica nu m-a dezamăgit. Chiar a fost ok.

Cum aţi trecut peste furtună? Detalii din alte zone?:)

Mai multe informaţii despre furtună găsiţi pe realitatea.net.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

6 Responses

  1. carol stk

    sorin, filmuletul este extrem de intunecat, se zaresc cateva forme si nimic mai mult…probabil ai prins ultima parte a furtunii 🙂

  2. Pingback : The Senseless Blog » La adapost

  3. Eu lucram la UPC. Si chiar a rezistat bine. A picat de 2 ori curentul dar generatoarele ne-au asigurat mai departe energia necesara. In rest, de la etajul 5, din Sema Park … nu s-a simtit nimic, doar fulgere si tunete. Si cand am iesit afara, pe malul Dambovitei copaci rupti, masini indoite si alte catastrofe naturale. Daca saracii nu aveau Casco? Acum le fac pe banii lor?

  4. Ah, ce norocos esti. Pe mine m-a prins in masina, cand era mai puternica eu traversam Kiseleff pe unde ploua cu crengi de copac. In fata mea a cazut un copac peste un motociclist, care a cazut si-a facut motocileta praf, am oprit sa vad daca e in regula, se ridicase si a facut semn ca e OK si am plecat ca mi-era frica sa nu cada unul si peste mine. Tot Kiseleff-ul l-am facut in slalom, la un moment dat drumul era blocat aproape complet de crengi de copac cazute sau chiar copaci intregi si mai era un loc mic pe unde sa treci cu masina, stateam toti la coada sa trecem cat mai repede.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cum se lucrează la noi?

Cam aşa cred că se lucrează în România, să zicem, la un pasaj:

Închide