Furtună în Bucureşti – 02.06.2009

În această seară o furtună puternică s-a abătut asupra capitalei. În zona Berceni nu a fost chiar aşa de speriat, dar totuşi s-a simţit ploaia cu grindină şi vântul puternic. Tunetele şi fulgerele n-au lipsit nici ele din acest cadru rupt parcă din filmele horror. Imediat voi posta şi cateva filmuleţe cu atmosfera de afară.

Aşa s-a văzut furtuna de la etajul 3 al unui bloc din Berceni.

Furtună 2 iunie Bucuresti. Alt unchi.

UPC a rezistat bine. Internetul şi cablul au mers bine, fără probleme. În schimb a picat emisia la mai multe posturi TV romaneşti. Nici electrica nu m-a dezamăgit. Chiar a fost ok.

Cum aţi trecut peste furtună? Detalii din alte zone?:)

Mai multe informaţii despre furtună găsiţi pe realitatea.net.

6 păreri la “Furtună în Bucureşti – 02.06.2009

 1. carol stk

  sorin, filmuletul este extrem de intunecat, se zaresc cateva forme si nimic mai mult…probabil ai prins ultima parte a furtunii 🙂

 2. Sorin Autor articol

  Carol e prima parte cand era cerul foarte intunecat. Acum lucrez la alt filmulet ca sa vedeti diferenta:)

 3. Pingback: The Senseless Blog » La adapost

 4. Ciupanezul

  Eu lucram la UPC. Si chiar a rezistat bine. A picat de 2 ori curentul dar generatoarele ne-au asigurat mai departe energia necesara. In rest, de la etajul 5, din Sema Park … nu s-a simtit nimic, doar fulgere si tunete. Si cand am iesit afara, pe malul Dambovitei copaci rupti, masini indoite si alte catastrofe naturale. Daca saracii nu aveau Casco? Acum le fac pe banii lor?

 5. Razvan

  Ah, ce norocos esti. Pe mine m-a prins in masina, cand era mai puternica eu traversam Kiseleff pe unde ploua cu crengi de copac. In fata mea a cazut un copac peste un motociclist, care a cazut si-a facut motocileta praf, am oprit sa vad daca e in regula, se ridicase si a facut semn ca e OK si am plecat ca mi-era frica sa nu cada unul si peste mine. Tot Kiseleff-ul l-am facut in slalom, la un moment dat drumul era blocat aproape complet de crengi de copac cazute sau chiar copaci intregi si mai era un loc mic pe unde sa treci cu masina, stateam toti la coada sa trecem cat mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *