17
Iun
2009

Garanţie pe viaţă de la SigmaNET

SigmaNET a fost primul magazin online care a susţinut o conferinţă de presă online, motivul fiind acela de a anunţa noul serviciu „Garanţie pe viaţă la produsele IT„. Categoriile de produse ce vor face parte din acest program sunt: Procesoare, Plăci Video, Plăci de Bază, Memorii, Carcase, UPS-uri, Fax-Modem. Încă o dată, SigmaNET ne demonstrează ca la ei criza rămâne la uşă. Detalii despre acest serivciu şi ce înseamnă mai exact, în curând.

Comunicat presa 17.06.2009 – SigmaNET.ro

SigmaNET.ro lanseaza GARANTIA PE VIATA la peste 5000 de produse IT&C
Venind in intampinarea sugestiilor si dorintelor clientilor nostri, de a avea servicii cat mai bune la preturi corecte, lansam incepand cu data de 18.06.2009 GARANTIA PE VIATA la peste 5000 de produse IT&C aflate in oferta noastra curenta. Astfel, urmatoarele categorii de produse: procesoare, placi de baza, placi video, memorii, carcase, UPS-uri si fax-modemuri vor avea incepand de maine GARANTIE PE VIATA la SigmaNET.ro
„De 14 ani livram servicii de calitate si ne-am facut un renume din aceasta, in piata locala de IT&C. Chiar daca acum piata trece printr-o perioada mai dificila si semnele se vad in falimentele sau preluarile concurentilor nostri, alte magazine online sau retaileri traditionali din domeniul IT&C, SigmaNET.ro merge in continuare pe profit si ne bazam si in acest an pe o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 20-30%. Exista o categorie de clienti care prefera sa nu cumpere la cel mai mic pret, dar care are nevoie de servicii de calitate. SigmaNET.ro ofera acestor clienti preturi corecte si servicii foarte bune”, declara Bogdan Socol, managing partner SigmaNET.ro.
Incepand cu 18.06.2009 SigmaNET.ro ofera clientilor sai GARANTIA PE VIATA la peste 5000 de produse din categoria IT&C din categoriile: Procesoare, Placi de baza (in masura in care se face o revizie anuala si ventilatoarele inca functioneaza), Placile video (aceleasi conditii ca la placile de baza), Memoriile, UPS-urile, Carcasele si Fax-modemurile.
„Am decis sa oferim acest tip de serviciu clientilor nostri deocamdata pe categoriile mentionate, dar am ales pe baza rulajului pe care acestea le fac in cifra de afaceri a companiei. Desi sunt enumerate in acest moment doar sapte categorii de produse, si poate parea putin un numar de 5.000 de produse din 20.000 cat are oferta noastra actuala, daca scadem accesoriile, consumabilele si alte produse echivalente care nu beneficiaza de garantie, sau au garantie redusa, raman in oferta GARANTIE PE VIATA aproximativ 50% din produsele IT&C. Mai mult, produsele alese de noi sunt si cele mai intens tranzactionate pe magazinul online, ele acoperind aproximativ 80% din produsele IT&C ce sunt achizitionate frecvent de catre clientii nostri”, mai declara Bogdan Socol.
Acest nou serviciu pus la dispozitie clientilor SigmaNET.ro face parte dintr-o campanie de marketing ce se desfasoara pe parcursul anului 2009 si care va promova calitatea serviciilor si mai putin promotiile sau reducerile de preturi excesive, cauze ale falimentelor din ultima perioada in retailul online IT&C. GARANTIA PE VIATA este un serviciu menit sa asigure clientul de fiabilitatea produselor vandute si sa creasca increderea in serviciile oferite de magazinele online, iar pe termen mediu si lung sa permita reduceri ale costurilor de intretinere destinate echipamentelor IT&C.
SigmaNET.ro va extinde gama de produse carora le va acorda GARANTIE PE VIATA in urma unor analize de cost si va acorda extinderi ale termenelor de garantie pe baza unor costuri suplimentare modice si la alte categorii de produse din gama IT&C. SigmaNET.ro se pozitioneaza in piata comertului electronic autohton ca un magazin online cu servicii premium si care vine practic in intampinarea dorintelor clientilor sai prin servicii de calitate la preturi corecte.
Despre:
Activitatea SigmaNET.ro se concentreaza pe promovarea solutiilor hardware & software de inalta clasa atat pentru firme cat si pentru utilizatorii casnici. Oferim clientilor nostri SOLUTII pentru necesitatile lor, nu simple echipamente de tehnica de calcul.
Serviciile profesionale de garantie si postgarantie, asistenta tehnica la standarde inalte si serviciile speciale, ne recomanda ca fiind un partener serios si cu o mare capacitate de acoperire a necesitatilor clientilor nostrii. Echipa noastra este formata din oameni tineri si dinamici, in permanenta legatura cu lumea IT&C-ului.
SigmaNET – your smarter choice!
Contact:
Elena Paslaru
Manager Marketing/PR
elena[@]sigmanet.ro
021-637.22.20
072.637.22.20

You may also like

F64 şi investitorul străin – cu bune şi rele
Consultanţă gratuită în e-commerce de la plummedia.ro
Sunt la şcoala de vară GPeC 2012
Site-urile de eCommerce in crestere in trafic

7 Responses

  1. Mugur

    Suna excelent ideea, ca si cea cu garantia pe viata la telefoanele de la Germanos (unde insa stai deja cate 1-2 luni dupa o garantie daca e ceva de inlocuit in telefon). In realitate, ma intreb daca au fost corect calculate costurile pe termen lung si cum se va sustine in timp acest sistem, daca nu cumva vom plati mai scump un pic acum un produs pentru niste beneficii pe care pe viitor nu le vom primi de fapt (metode de evitare sunt multe si cunoscute)? Daca Sigmanet ar incheia si o polita de asigurare de risc pentru garantiile clientilor (exista asa ceva pe piata), valabila macar 10-20 de ani nu pe viata, atunci as crede … acum sunt doar vorbe goale, nesustinute de nici o certitudine sau garantie reala ….

  2. Andrei am zis in articol ca informatiile mai tarziu. Am fost unul din cei prezenti la conferinta. S-a lansat comunicatul de presa si va apare si un articol oficial din partea lor.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Azur revine pe scenă

Formaţia care a revoluţionat muzica românească la sfârşitul anilor '80 şi începutul anilor '90 revin pe scenă. Anul acesta împlineşte...

Închide