23
Sep
2008

Geoana promite promite si iar promite

Geoana face campanie electorala peste hotare si le promite romanilor din afara tot felul de lucruri, la care romanul ar pune botul. Geoana zice cam asa: „Nu in ultimul rand, orice familie de tineri care se vor intoarce in tara vor primi 20.000 de euro prima de instalare, suma la care se adauga o subventie de 60% din valoarea creditului contractat de la o banca pentru inceperea unei afaceri in Romania. Domnule Geoana esti sigur de ceea ce promiti? Adica noi stam si muncim in Romania avand o viata de tot rahatul, iar astia care s-au imbogatit lucrand afara si muncind pentru statele straine, tot ei sa primeasca bani? De ce nu te gandesti sa tii populatia actuala in Romania si sa le oferi conditii bune de lucru, o viata mai buna, astfel sa determini ca si populatia din diaspora sa revina in Romania? Tot noi sa dam idei? Chiar ca la faza asta nu te-ai gandit nu? Banii promisi de Dumneata de unde ii dai? Daca s-ar intoarce tot romanul, ar insemna cateva milioane de oameni. Cum scoti camasa? De la mine n-ai sa-i vezi sigur nici un ban ca nu sunt deacord….Cautati solutii ca ceea ce promiti nu este realizabil. via Oradeanul

You may also like

Ce zice Vanghelie despre Geoana
Nemernicii dracului
Tu cu cine votezi, Traian Băsescu sau Mircea Geoană?
Se apropie marele meci la categorie grea

4 Responses

  1. Sa vezi capsunari venind acasa, cu mertzanu din spania, casa facuta si mai primesc si 20.000 euro. Cred ca ar veni si multi cersetori ce-si duc veacu prin cuti de carton in gari europene. Geoana asta vorbeste ca sa fie bagat in seama, nici el nu crede ce zice.

    E glumet !!!

  2. luminita

    Hmm…,mai nenea Geoana ,ne crezi prosti tare…Mai bine ingrijrstete de cei din tara ,nush cum se descurca lumea cu salariile alea de mizerie.Nu se intoarce nimeni pt promisiuni ;cred ca mai bine de jumatate din cei plecati nici nu vor sa mai auda de intoarcerea acasa.Nu se compara viata pe care o ducem aci ,cu cea de acasa !Am invatat ceva : nu exista pomeni,trebuie sa muncesti ca sa ai bani.Asa ca…stati linistiti ,nu se intorc capsunarii…:))

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Rezultate Etapa 8 Liga 1 2008

Inca un week-end plin de fotbal. A avut loc Etapa 8 din Liga 1 din fotbalul romanesc si va prezint...

Închide