10
Sep
2009

Ghid de citire al acestui blog

Am schimbat tema la blog, aproximativ acum 2 luni, şi foarte mulţi cititori se îmi spun că nu prea mai înţeleg nimic din aceasta. Idee e că eu am văzut această „înfăţişare” utilizată pe mai multe bloguri şi n-au fost probleme, totuşi azi am decis să fac un mic ghid de citire al acestui blog.

Recunosc că nu mai seamană cu o temă standard şi articolele nu mai sunt afişate în funcţie de data postării. În prezent, toate articolele scrise sunt împărţite în 10 categorii. Fiecare categorie este reprezentată pe index de câte o căsuţă. Fiecare articol, scris recent, va apărea primul, pe index, în categoria la care a fost repartizat. Daca azi scriem despre un film, acesta va apărea la categoria filme.

Daca doriţi să citiţi ultimele posturi scrise, fără să mai căutaţi la cateogrii, aveţi în partea dreapta, în header, „posturi recente„. Aici sunt afişate ultimele 5 articole. Tot în această zona se mai găsesc comentariile şi tagurile.

Tot în header se găsesc cele mai importante 6 categorii unde sunt afişate ultimele posturi din fiecare. Pe bara gri din header, găsiţi şi conturile mele de twitter, youtube, facebook, dar şi feedul RSS. Sper să dau o culoare temei după ce inserez şi imagini pe index la fiecare articol.

Pe partea dreapta se găsesc:  zona de bannere, clipul zilei, scanarea online de la BitDefender, lista blogurilor şi a link-urilor utile, cele mai vizitate articole şi arhiva. Vă urez lectură plăcută şi sper să-mi răsfoiţi blogul mai uşor şi cu plăcere.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Fii original si pleci la Roma
Hosting, hosting, hosting
World Blogging Forum 2009 – în imagini – a doua zi

3 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ultima ţigară…

...Stinsă într-o scrumieră. Nu, nu am citit cartea lui Alen Carr, o voi citi, dar voinţa şi dorinţa sunt mai...

Închide